Connect with us
Teo Trandafir a primit un cadou unic! Un portret format din 720 de cuburi Rubik

Știri

Teo Trandafir a primit un cadou unic! Un portret format din 720 de cuburi Rubik

Cristian Leana, unul din foștii concurenți Românii au talent, i-a oferit lui Teo Trandafir un cadou special cu ocazia zilei sale de naștere. Vedeta împlinește astăzi 51 de ani, iar Cristian Leana a realizat un potret special cu aceasta, format din 720 de cuburi Rubik.

Cadoul a fost postat pe pagina sa de socializare.

Teo Trandafir va fi sărbătorită și mâine într-o ediție specială  și surpriză „Teo show”, de la ora 15:00 la Kanal D.

Vedeta a ținut să le mulțumească celor care i-au transmis mesaje cu ocazia zilei sale, iar în acest moment se află la o masă privată alături de prieteni dragi. Ca în fiecare an aceștia i-au organizat o surpriză de ziua ei.

Teo Trandafir aniversată de 27 de ani la TV

Vedeta de televiziune este sărbătorită în fiecare an și la TV de echipa emisiunii ei, care adună la Teo show invitați de renume, surpriză, prieteni vechi și dragi ai celei mai iubite prezentatoare de televiziune.

Teo se bucură de o mare apreciere a tuturor invitaților de renume. Vedeta este și extrem de iubită de public și de mai bine 27 de ani este prima în audiente și preferințele telespectatorilor.

VIDEO: Cum  a fost realizat Cubul Rubic de Cristian Leana

Cine este Cristian Leana

Cristian Leana a iesit pe locul al III-lea in competitia „Romanii au talent”. Chiar daca are o abilitate fantastica: poate sa rezolve un cub rubik in doar cateva secunde, Cristian Leana este un baiat modest. Tanarul in varsta de 17 ani este elev in clasa a 11-a la liceul de informatica „Tudor Vianu” si spera ca intr-o buna zi va putea sa-si intretina familia datorita talentului sau.

Parintii lui Cristian au facut eforturi mari ca sa-i poata oferi baiatului lor un trai decent. Tatal lucreaza ca sofer, iar mama beneficiaza de un ajutor de somaj in valoare de 800 de lei. Stau cu chirie intr-o casa cu doua camere si se descurca greu, insa refuza sa renunte la lupta de dragul lui Cristian.

Desi Cristian a reusit sa ajunga in finala nu a indraznit niciodata sa viseze ca el ar putea fi cel care va castiga premiul de 120 de mii de euro. Fascinatia pentru cubul rubik a inceput in urma cu un an si jumatate cand, intr-o excursie, a vazut un coleg care incerca sa rezolve complicata jucarie.

Din acel moment, Cristian nu a mai avut liniste. A fost determinat sa-i dea de capat si dupa multe incercari a ajuns sa rezolve cubul in numai 7,83 de secunde. In acest moment recordul mondial este de 5,66 de secunde si este detinut de un australian.

In fiecare zi, dupa scoala, Cristian exerseaza pe cub. Parintii il incurajeaza si fac tot posibilul ca baiatul lor sa ajunga la diferite concursuri, la care se poate remarca. Elevul nu are deocamdata o prietena, pentru ca nu are timp suficient pentru o relatie, iar scoala are prioritate absoluta.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top