Connect with us
Un copil de 7 ani i-a trimis o scrisoare în Rai tatălui său. Ce răspuns emoționant a primit de la Poștă

Știri

Un copil de 7 ani i-a trimis o scrisoare în Rai tatălui său. Ce răspuns emoționant a primit de la Poștă

Un băiețel în vârstă de șapte ani a impresionat o lume întreagă. Puștiul care și-a pierdut tăticul a decis să îi trimită o scrisoare în Rai, însă nimeni nu se aștepta ca acesta să primească și un răspuns.

Jase Hyndman din Marea Britanie a decis să îi trimită tatălui său o felicitare. Pe plic nu era trecută nicio adresă, ci doar câteva cuvinte ale băiețelului: „Domnule poștaș, poți să-i duci asta lui tati în Rai, de ziua lui?”.

7 yo Jase Hyndman sent a birthday card to his dad „in heaven” received a touching letter from @RoyalMail to say it had been delivered safely despite the „difficult” journey. – Bravo! Read here with tissue in hand https://t.co/XGVcbX2tgx#makeadifference pic.twitter.com/NqpivDI5oH — PostEurop (@PostEurop) November 30, 2018

Impresionat de gestul băiețelului, Sean Miligan (managerul companiei) i-a răspuns personal lui Jase:

„În timpul expedierii scrisorii tale, am devenit conștienți de câteva pericole. Așa că am vrut să profit de această ocazie și să-ți spun cum am reușit să ducem cu succes în Rai scrisoarea pentru tatăl tău.

A fost o provocare dificilă, pentru că am fost nevoiți să evităm stele și alte obiecte galactice în drumul spre Rai. Însă poți să fii liniștit că această scrisoare foarte importantă a fost expediată cu succes.

Mama copilului, copleșită de răspunsul primit

Prioritatea Royal Mail (n.r. – Poșta Regală Britanică) este să expediem în siguranță corespondența voastră, care este foarte importantă. Personal, voi face tot ce-mi stă în putere să mă asigur că scrisorile voastre vor ajunge cu succes în Rai”, a scris acesta.

Micuțul a fost de-a dreptul copleșit de răspunsul primit, dar și emoționat de gestul pe care cei de la Poștă l-au făcut pentru el. Mama copilului a dezvăluit că răspunsul managerului companiei a lăsat-o fără glas și i-a redat încrederea în umanitate.

„Puteai să nu depui niciun efort, să ignori această scrisoare, însă acest gest făcut pentru un copilaș pe care nu l-ai întâlnit niciodată este foarte frumos. Royal Mail, mi-ați redat încrederea în umanitate”, a spus femeia emoționată.

Până la urmă, nu ne costă nimic să facem o bucurie unui copil , nu e așa? Este o lecție importantă, din care toată lumea are de învățat.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top