Connect with us
Un cuplu celebru a anunţat despărţirea! "Vreau să-i mulţumesc"

Știri

Un cuplu celebru a anunţat despărţirea! „Vreau să-i mulţumesc”

Actriţa de telenovele Angelica Rivera (49 de ani) şi fostul preşedinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto (52 de ani) şi-au încheiat mariajul, după aproape 10 ani. Anunţul a fost făcut chiar de fostulul lider mexican, pe reţelele de socializare.

Enrique Pena Nieto a ales să-şi ia rămas bun de la cea care i-a fost şi prietenă şi soţie timp de de mai bine de nouă ani şi i-a urât tot binele din lume, pe viitor.

„Vreau să-i mulțumesc Angelicăi că mi-a fost prietenă și soție timp de aproape 10 ani, că mi-a dăruit dragostea sa și timpul său.

Vreau să-i mulțumesc și pentru cum s-a dedicat familiei noastre. Azi s-a încheiat legat mariajul nostru. Îi doresc să-i mergă bine mereu și să aibă parte de succes în tot ceea ce face. Angelica, îți mulțumesc pentru tot” , este mesajul postat de acesta pe Facebook.

Angelica Rivera a fost o prezenţă constantă pe micile ecrane, fiind model de succes încă de la vârsta de 17 ani. A atras atenţia regizorilor de telenovele şi a fost distribuită rapid în numeroase producţii autohtone.

Se preconiza de câteva săptămâni că cei doi vor divorţa, după ce Enrique Pena Nieto a fost surprins la Madrid, la braţului unei blonde apetisante, pe numele Tania Ruiz.

Enrique Peña Nieto a fost preşedintele Mexicului în perioada 1 Decembrie 2012 – 30 Noiembrie 2018.

Continue Reading
You may also like...

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top