Connect with us

Vremea

Anunț de ultimă oră de la meteorologi. Toată România e vizată de asta!

Anunț de ultimă oră de la meteorologi: Administrația Națională de Meteorologie a lansat un avertisment pentru mai multe zone ale țării.

Avertisment de la meteorologi

Începând de mâine, 12 iulie, de la ora 12:00, până joi, 13 iulie, ora 23:00 vor fi perioade de instabilitate atmosferică.

„Vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină, iar cantitățile de apă vor depăși local 20l/ mp și izolat 35-45 litri pe metrul pătrat.

Astfel de manifestări se vor semnala miercuri, 12 iulie, îndeosebi în nordul, estul și centrul țării, precum și în zona montană, iar în noaptea de miercuri spre joi mai ales în regiunile vestice.

Pe parcursul zilei de joi, 13 iulie, instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată în nordul, centrul și estul teritoriului.

În după amiaza zilei de miercuri, 12 iulie, local în Muntenia, Oltenia și Dobrogea disconfortul termic va fi ridicat – indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa în jurul pragului de 80 de unități.

CITEȘTE ȘI: Tornadă în România! Înfiorător ce este în inima furtunii!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 33 și 35 de gradem izolat mai ridicate în Lunca Dunării”, anunță Ministerul de Interne prin intermediul aplicației DSU.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top