Connect with us

Vremea

Anunț nefericit de la meteorologi. Ce e rău abia de acum urmează

Meteorologii anunță prelungirea codului roșu de caniculă până mâine, 6 august, pentru județele Mehedinți și Dolj, dar asta nu e tot.

Valul ucigător de căldură persistă

Aerul insuportabil de cald va continua să facă ravagii astăzi în majoritatea regiunilor.

„Avem în vigoare un Cod Roşu pentru 12 judeţe din vest şi sud-vestul ţării, unde temperaturile vor ajunge şi astăzi până la 42 de grade Celsius, în condiţiile în care ieri (vineri n.r.) am avut 41 de grade Celsius. Foarte cald va fi şi duminică, numai că astăzi vom actualiza acest cod.

Cel mai probabil Codul roşu va fi restrâns la sud-vestul ţării. Nu vor mai fi atât de multe judeţe, dar foarte probabil în sud-vestul ţării vom menţine atenţionarea Cod roşu pentru că temperaturile şi mâine ajung la 41, posibil 42 de grade Celsius. Vom vedea dacă va fi cuprins şi Bucureştiul pe Cod roşu, acum analizăm ultimele materiale.

CITESTE SI: COD ROȘU DE CANICULĂ în 12 județe! Recomandările medicilor pentru această perioadă

Însă, cel mai cald va fi mâine (duminică n.r.) în Oltenia, sudul Olteniei, sudul Banatului şi sud vestul Munteniei, inclusiv în Bucureşti, care va avea o maximă spre 39, posibil 40 de grade, iar în sudul Olteniei o să atingem 41, posibil 42 de grade Celsius.

Vom actualiza sâmbătă atenţionarea meteo şi vom vedea cum va arăta harta pentru mâine”, a declarat meteorologul ANM Mihai Huștiu pentru Agerpres.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top