Connect with us
Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceață, valabilă până duminică, 29 ianuarie 2017, la ora 12.00.

Vremea

UPDATE: Cod Galben de ceață prelungit duminică

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting cod galben de ceață pentru mai multe județe din zona de sud a României.

Update, ora 12.16: Administraţia Naţională de Meterologie a prelungit, duminică, atenţionările cod galben de ceaţă emise pentru judeţele Olt, Dolj, Teleorman şi Giurgiu, rămânând în vigoare şi cele pentru Vrancea, Iaşi, Bacău, Vaslui, Botoşani, Neamţ şi Suceava. În total, 11 judeţe sunt sub avertizare de ceaţă.

Atenţionările cod galben de ceaţă emise pentru judeţele Olt, Dolj, Teleorman şi Giurgiu au fost prelungite până la ora 14.00.

Potrivit ANM, în aceste zone, vizibilitatea este foarte scăzută, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

De asemenea, rămân în vigoare atenţionările cod galben de ceaţă emise pentru judeţele Vrancea, Iaşi, Bacău, Vaslui, Botoşani, Neamţ şi Suceava, până la ora 13.00.

Centrul Infotrafic anunţa, duminică dimineaţă, că circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă pe DN5 Bucureşti – Giurgiu şi DN6 Bucureşti – Alexandria, în judeţul Giurgiu, vizibilitatea pe aceste artere fiind redusă, pe alocuri, sub 30 de metri.

Știre inițială

Atneționarea este valabilă până duminică, la ora 12.00. Județele vizate sunt Ilfov, Ialomița, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Mehedinți  (zona de câmpie), Olt și majoritatea județul Dolj.

Citește și: Vremea în weekend. Prognoza meteo pentru 28 și 29 ianuarie 2017

Meteorologii anunță că se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m izolat sub 50 m. De asemenea, ANM mai anunță că sunt și condiții de chiciură și, izolat, condiții de polei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top