Connect with us
Vremea 19 - 31 martie 2019. Meteorologii anunţă ninsori şi o scădere bruscă a temperaturii

Știri

Cod Galben de la ANM – Revin ninsorile! 7 județe afectate de informarea valabilă de la ora 23:00

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, atenţionări cod galben de vânt pentru judeţele Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Braşov, Sibiu, Vâlcea şi Gorj.

Codul galben de vânt este valabil pentru zonele de munte ale judeţelor Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Braşov Sibiu, Vâlcea şi Gorj până la ora 23.30.

Administraţia Naţională de Meteorologie a mai emis sâmbătă emis două avertizări de cod galben de ploi însemnate cantitativ, lapoviţă şi ninsori, de sâmbătă, ora 14.00, până duminică la ora 23.00. Vremea se va menţine deosebit de rece până spre sfârşitul săptămânii viitoare, au atenţionat meteorologii.

„Începând din după-amiaza zilei de sâmbătă, 17 martie, aria ploilor va cuprinde vestul şi nord-vestul ţării, precum şi zonele montane aferente şi se vor cumula cantităţi de apă local de peste 20…25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp. În a doua parte a nopţii de sâmbătă spre duminică, în nord-vestul ţării vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări în general de 50…55 km/h”, a transmis ANM.

Vremea se schimb[ radical din aceasta noapte, vântul va avea intensificări şi în celelalte regiuni, cu viteze mai mari, ce vor atinge 55…65 km/h, în cursul nopţii în regiunile sud-estice; la munte, în special pe crestele Carpaţilor Meridionali, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 80…90 km/h.

Continue Reading
You may also like...

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top