Connect with us

Vremea

COD GALBEN de polei şi precipitaţii mixte în trei judeţe

Atenționare cod galben de polei și precipitații mixte în trei județe din estul și nord-estul țării.  Alte cinci județe rămân sub avertizare cod galben de ceață.

În judeţele Iaşi, Vaslui şi Botoşani sunt precipitaţii mixte ce determină, local, depuneri de polei. Atenționarea rămâne în vigoarea până la ora 11.00.

Cinci județe sunt sub avertizare cod galben de ceață: judeţul Tulcea este sub cod galben până la ora 11.00, Constanţa până la ora 10.00, în timp ce Alba, Harghita şi Mureş până la ora 9.00. În toate aceste zone vizibilitatea scade local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Condiții de ceață pe drumurile din mai multe județe

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se circulă în condiții de ceață, informează centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Pe alocuri, vizibilitatea este sub 100 de metri. Probleme sunt și pe mai multe drumuri din Alba și Tulcea.

În judeţul Constanţa, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă (50-100 de metri), pe toată reţeaua de drumuri.

Citește și: Cod Galben de ceață în cincisprezece județe

Între Constanța și Tulcea, pe DN22, vizibilitatea scade și sub 50 de metri, iar carosabilul este umed.

Luni, meteorologii au emis şi o informare de ploi însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului, precum şi ninsori în zona de munte şi trecător, pe arii restrânse, polei, valabilă până joi dimineaţă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top