Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 5-11 noiembrie 2017. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte, în săptămâna care urmează.

Vremea

Mihai Voropchievici despre vremea din luna mai

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre vremea pentru luna mai în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de pe Antena 3. Află ce a spus numerologul despre vremea din luna mai.

Mihai Voropchievici despre vremea din luna mai

Numerologul Mihai voropchievici a vorbit despre vremea pentru luna mai. Numerologul a spus că anul acesta va fi unul ploios, și nu secetos, așa cum spun previziunile.

”Pe 1 mai va fi brumă și frig. Pe 2 mai și 3 mai va fi înnorat. Pe 4 mai și 5 mai se îndreaptă un pic vremea. Iar pe 6 mai plouă din nou.

Pe 7 mai se însenineazaă. Iar între 8 mai și 12 mai apar din nou ploile. Pe 13 mai este vânt, iar pe 14 mai și 15 mai e mai bine. În intervalul 16-21 mai este o perioadă destul de rece. Apoi vremea își mai revine puțin.

Pe 23 si 24 mai apar din nou ploile, relativ scurte. Pe 25 și 26, vremea este schimbătoare. Plouă, după care va fi frumos. Între 27 si 31 va fi senin și ne bucurăm de o temperatură mai ridicată.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de pe Antena 3.

Potrivit lui Mihai Voropchievici, luna mai este o lună ploioasaă, cu alternanțe. Vor fi zile frumoase, dar și zile ploioase sau zile în care va fi înnorat. Vom fi nevoiți să ne adaptăm la aceasta vreme pe care Mihai Voropchievici o compară cu vremea londoneză. Cu exceptia câtorva zile în care este senin și bine, vor fi zie ploioase. Sunt cateva zile mai bune, în rest ploaie.

Nici luna iunie nu va fi o lună fantastic de buna, susține numerologul. Anul acesta va fi un an ploios.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top