Connect with us

Vremea

Prognoza meteo pentru luni și marți. Cum va fi vremea în București și în țară

Prognoza meteo pentru luni și marți. În prima săptămână din martie, vremea va fi deosebit de caldă în sudul și estul țării.

Vremea luni, 6 martie

În țară: În regiunile intracarpatice, temperatura va fi în scădere fața de ziua precedentă. Valorile maxime vor fi cuprinse între între 9 grade în estul Transilvaniei şi 18…19 grade în Bărăgan iar minimile se vor situa între -1 şi 7 grade.

Cerul va fi temporar noros şi se vor semnala ploi, mai ales averse, în jumătatea de vest a ţării şi pe arii restrânse în rest.

La munte, la altitudini mari, vor fi și ninsori slabe și lapoviță. În prima parte a zilei, în aceste regiuni se vor semnala intensificări ale vântului, local în vestul şi sud-estul teritoriului şi izolat în rest.

În zonele joase, mai ales în sud-est, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

În București: Vremea în Capitală se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi temporar noros și trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă din termometre va atinge valori de 15…16 grade Celsius. Minimele se vor situa în jurul valorilor de 3…4 grade.

Vremea marți, 7 martie

În țară: Vremea va fi în continuarea deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales după-amiază şi noaptea, va ploua în sud-vest, local în vest şi sud şi izolat în rest.

la munte, trecător, se vor mai semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în masivele sudice, local în cele sud-vestice și sudice și izolat în vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 8 grade.

Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă.

În București: Vremea va fi în continuare caldă. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 4…5 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top