Connect with us
Nu sunt vești bune în ceea ce privește vremea. ANM a emis o informare meteo de vânt și zăpadă spulberată, valabilă până în seara de 18 ianuarie.

Vremea

VREMEA: AVERTIZARE de vânt și zăpadă spulberată, până pe miercuri seara

Vremea pune din nou probleme românilor. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că a prelungit informarea meteo de intensificări ale vântului și zăpadă spulberată, până miercuri.

Astfel, noua informare meteo este valabilă până pe 18 ianuarie 2017, la ora 20.00. Meteorologii anunță că se vor semnala intensificări ale vântului care vor ajunge chiar și la 60 km/h și vor spulbera zăpada. Totodată, în sudul țării și în zona de sud-est se vor semanala ninsori, în general, slabe cantitativ.

Citește și: METEO: Cod Galben de viscol în patru județe, până marți la prânz

„În judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt, Tulcea şi în sudul județelor Vrancea, Prahova și Dâmbovița,vântul va avea intensificări cu viteze de 40…50 km/h și temporar 55…60 km/h, spulberând zăpada depusă anterior.

În zona municipiului Bucureşti temporar vântul va atinge 45…55 km/h şi vor fi intervale de timp în care va ninge slab”, precizează avertizarea ANM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top