Connect with us
26 octombrie, ziua care ne arată cum va fi iarna. Cum scapi de ghinion

Vremea

Vremea se menține foarte rece. Temperaturi comparabile cu lunile de iarnă

Vremea continuă să se mențină deosebit de rece pentru această perioadă în România. Marți dimineață au fost înregistrate temperaturi comparabile cu lunile de iarnă în mai multe zone.

Temperaturi de luna ianuarie înregistrate marți, 18 aprilie, la ora 7 dimineața, potrivit ANM. Cea mai scăzută temperatură s-a resimțit la Vf. Omu – minus 13 grade.

Alte temperaturi foarte reduse: minus 9 în Ceahlău, la Toaca, minus 8 la Întorsura Buzăului și Tacu, în sud-vestul țării, minus 6 la Bâlea Lac și minus 5 la Sinaia.

Temperatura resimțită la primele ore ale dimineții a fost ca în mijlocul unei ierni grele: minus 25 de grade la Vf. Omu sau minus 19 grade la Întorsura Buzăului și Vf. Toaca, în Ceahlău.

Nici pentru zilele următoare veștile nu sunt mai bune. România este cuprinsă de val polar care va aduce valori termice foarte scăzute toată săptămâna. În unele zone se va ajunge ca termometrele să arate și -5/-7 grade Celsius. Totodată, sunt așteptate precipitații pe arii extinse în majoritatea regiunilor țării. La munte sunt așteptate ninsori și chiar viscol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top