Connect with us
Un lucru foarte puțin știut este faptul că partidele de amor pot provoca o afecțiune bizară, numită amnezie post-coitală.

Știri

Afecțiunea care poate apărea imediat după o partidă de amor. La ce trebuie să ai grijă!

Un lucru foarte puțin știut este faptul că partidele de amor pot provoca o afecțiune bizară.

Această afecțiune este ceea de medicii numesc amnezie post-coitală, care presupune o pierdere completă a memoriei în urma unui act sexual mai intens.

În acest sens, un raport publicat în Revista de Psihiatrie şi Neurologie din Japonia, în 1993, relatează cazul unei femei care şi-a pierdut complet memoria după o partidă de sex. Pacienta şi-a revenit după şase ore.

Una dintre teoriile oferite de medici pentru acest tip ciudat de amnezie este că actul sexual duce la o creştere a tensiunii arteriale, care apoi scade foarte rapid, fapt ce duce la o alimentare problematică cu oxigen a creierului.

Pe de altă parte, muşcăturile în zona gâtului, practicate în timpul actului sexual sunt şi ele cât se poate de periculoase.

Ele pot afecta venele şi nervii ce trec prin această regiune.

Dacă vi se pare greu de crezut, aflaţi că în 2011, o femeie în vârstă de 44 de ani a paralizat după ce partenerul său a muşcat-o de gât, afectându-i o arteră care alimenta cu sânge creierul.

 Te-ar putea interesa și: Planta care face minuni pentru tratarea tulburărilor seuxale la femei

Clitoria Ternatea (Floarea Clitors sau Fasolea Fluturilor) este o plantă cu efecte benefice când vine vorba despre tulburările sexuale la femei.

Originară din Asia ecuatorială, dar cultivată și în Africa, Australia sau America, ea are proprietăți benefice dovedite în tratarea disfuncțiilor sexuale.

Se spune că această plantă uimitoare cu o istorie bogată de utilizare în medicină tradiţională asiatică este un adevărat dar al naturii deoarece aproape toate părţile sale au efecte benefice.

Seminţele că purgativ, florile ca afrodiziac şi pentru tratarea tulburărilor sexuale la femei, iar plantă uscată este un bun agent anti-anxietate, antidepresiv şi anticonvulsiv, scrie realitatea.net.

Fasolea Fluturilor este bună pentru tratarea infertilității la femei, a dereglărilor menstruale, dar și pentru o gamă variată de alte boli.

În medicina indiană, rădăcinile plantei sunt considerte utile ca laxativ şi diuretic, tonic cerebral, în tratamentul bolilor de ochi. De asemenea, se consideră că sunt bune și pentru tratarea stresului, a depresiei, a durerilor de cap sau a tusei.

Citește și: Ce se întâmplă dacă ai activitate sexuală de două ori într-o oră! Sigur nu te așteptai la asta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top