Connect with us
asistenta

Știri

Bătrâna se afla pe patul de moarte, iar o asistentă s-a strecurat în camera ei și a făcut ceva care i-a făcut și pe medici să plângă. Camerele au surprins totul

Bunica lui Jeremiah Nichol zăcea de ceva vreme pe patul de spital și era aproape de sfârșitul vieții. Ea era îngrijită aici de mai multe asistente, printre care și Isabelle.

Aceasta era genul de femeie dedicată în totalitate meseriei sale, care merge chiar și dincolo de obligațiile de serviciu pentru a se asigura că pacienții au parte de o ședere ușoară în spital.

Când Isabelle a aflat că bătrâna nu mai avea foarte mult pe această lume, s-a strecurat în camera bătrânei și a făcut ceva uimitor. Isabelle a ținut-o de mână pe Helen, bunica lui Jeremiah, și a întrebat-o dacă poate să îi cânte.

Asistenta fusese binecuvântată cu vocea unui înger și a dorit să facă acest gest din compasiune pentru bătrâna aflată pe patul de moarte.

Din fericire momentul acesta special a fost surprins de camere, așa încât familia lui Helen nu va uita niciodată aceată clipă frumoasă în viața bunicii.

Citește și: O asistentă a mers la salon să se tundă. Coafeza s-a uitat la pantofi şi când şi-a dat seama…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top