Connect with us
Carmen Harra, previziune pentru finalul lui 2021: "Va veni o criză!"

Știri

Carmen Harra, previziune pentru finalul lui 2021: „Va veni o criză!”

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut previziuni despre finalul anului 2021 și ce ar urma să se întâmple în aceste ultime luni.

”Vor fi mai multe inundații. Anul acesta, din fericire, cutremurul ne va ocoli. Inundații însă vor fi, dar anul acesta fenomenul politic va fi cel mai puternic și nu aspectele acestea care vizează fenomenele naturale.

Anul 2021 va fi mult mai liniștit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru.

În 2021 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic”,  a dezvăluit Harmen Harra, în direct, la Antena 3.

Carmen Harra, pe numele ei adevărat Carmen Mureşan, s-a născut în Bistriţa, dar din anul 1983 este stabilită în America.

Este doctor în psihologie si deţine un cabinet de terapie alternativă. Este deseori invitată în emisiuni, face preziceri despre celebritati şi evenimente şi sustine că poate vorbi cu spiritele.

Ce i-a transmis Maria Ghiorghiu lui Carmen Harra

Carmen Harra și Maria Ghiorghiu au fost puse față-n față în cadrul unei emisiuni televizate. Femeia care susține că a prezis incendiul de la Colectiv i-a făcut și o previziune lui Carmen Harra.

La începutul dezbaterii, cele două clarvăzătoare au avut un schimb de replici de complezenţă. Cu această ocazie, Harra a întrebat-o pe Maria Ghiorghiu dacă se va mai mărita:

”Vă felicit pentru mintea dvs. extraordinară şi pentru viziunile extrem de corecte pe care le faceţi. Sunteţi nemaipomenită.

Poate-mi spuneţi şi mie dacă mă mai mărit! Aş vrea să vă întâlnesc, doamna Maria, mai stau două zile şi aş vrea să vă întâlnesc!”

”Sigur că da, eu aşa vă văd! Vă văd cu cineva, cu un prinţ! Mă invitaţi şi pe mine! O să vă măritaţi, o să vedeţi!”, i-a răspuns Maria Ghiorghiu celebrei Carmen Harra.

Citește și: Harra, viziune legată de moartea unei vedete! ”Destinul lui nu va fi lung”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top