Connect with us
Cum arăta Andra Măruță înainte să fie celebră FOTO

Știri

Cum arăta Andra Măruță înainte să fie celebră FOTO

Andra Măruță este una dintre cele mai populare cântărețe din România, iar în urmă cu câțiva ani a fost desemnată de o revistă pentru femei Fashionista Anului.

Cu toate acestea, puțină lume își mai amintește de cum arăta Andra pe vremea când era la începuturile carierei sale și nu avea parte de faima pe care o are acum

Andra nu a ascuns niciodată pozele ei din tinerețe.

 “Este ca și cum mi-ar fi rușine de ceea ce am făcut. Ăștia am fost, nu trebuie să ne fie rușine cu ce am trăit. Nu am făcut nimic rău, nu am știut.

De asta zic este întotdeauna loc de mai bine, să învățăm, să prindem experiență de la cei care într-adevăr cunosc”, a spus artista, într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani.

După ce început să capete popularitate și să câștige mai bine, Andra a început să facă shopping în străinătate, unde își alegea costumuele de scenă.

“În prima vacanță alături de Cătălin am făcut shopping în străinătate. Eram destul de stresată și căutam mai mult haine de scenă.

Acum cred că cel mai bine este să îți faci, pentru că se potrivesc perfect cu formele corpului tău și, în plus, nu riști să fii îmbrăcată la fel cu încă zece persoane,” spune artista.

Citește și: Cătălin Măruță se întoarce la prima dragoste. Mesajul prezentatorului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top