Connect with us
După ce Florinel din Vișina l-a părăsit și l-a lăsat fără economiile de o viață, pastorul Phillip Clemens a început o nouă relație!

Știri

După ce Florinel din Vișina l-a părăsit și l-a lăsat fără economiile de o viață, pastorul Clemens surprinde! Cu cine are o relație acum

Pastorul anglican homosexual Philip Clemens (79 de ani) a ajuns în atenția tabloidelor europene după ce a s-a căsătorit cu Florin Marin (cunoscut și ca Florinel din Vișina), un român de 24 de ani.

Bătrânul i-a lăsat acestuia toată averea sa, dar la câteva luni de la căsătorie, cei doi s-au despărțit.

Florin a rămas cu economiile de-o viață ale pastorului și cu apartament cumpărat de fostul soț în Capitală, în timp ce acesta a fost nevoit să trăiască pentru o perioadă în casa unui prieten din Kent.

După drama trăită, pastorul a dat peste un nou partener, prin intermediul internetului și…surpriză! Partenerul este tot român!

Pastorul Clemens le-a dezvăluit celor de la The Telegraph că noul său partener are 22 de ani și este din Iași, acesta urmând să se mute în Marea Britanie după ce își va termina studiile!

”Vârsta nu contează pentru mine, el învață de la mine despre viață și eu învăț de la el – mă păstrează tânăr”, a declarat Philip Clements pentru The Telegraph.

Fostul preot paroh a spus că și-a reprimat sexualitatea în întreaga carieră din cauza poziției bisericii față de homosexualitate, dar acum, la pensie, nu mai are niciun motiv să ascundă adevărul.

Florinel de la Vișina iese la atac!

Florinel a declarat că a luat decizia de a se despărți după ce bătrânul l-ar fi lovit în căminul conjugal.

“Am terminat relaţia pentru că a dat în mine. Nu mă lasă de doi ani de zile să dorm. Mi-au sărit dracii pe el. Mi-a tras una în spate şi două palme peste faţă. Când am văzut asta, i-am spus că s-a terminat.

Eu am spus mereu că ne certăm, dar chiar aşa, la 79 de ani să dai în mine? Eu nu l-am lovit, pentru că la o adică, poliţia îl credea pe el, nu pe mine. Mi-a dat bine, pe săturate, şi-a descărcat nervii pe mine.

Nu am vânătăi şi nici nu am fost la Poliţie să depun plângere. El a plecat în Anglia. Încă suntem căsătoriţi în acte. Suntem prieteni şi atât. De când a plecat nu am mai vorbit”, a spus Florin Marin celor de la click.ro

Florinel spune că relaţia lor a fost mai tot timpul tensionată şi că Philip Clements era şi gelos, dar şi violent.

“Eu am problemă în somn, dorm urât şi probabil că l-am mai lovit fără să vreau. Îmi tot reproşa treaba asta, dar nu o făceam cu intenţie. El mi-a dat treaz. I-am spus că dacă vrea să mai stea cu mine în casă, foarte bine, nu îl dădeam afară din casă.

El a plecat de bunăvoie şi nesilit de nimeni. Nu vrea să divorţăm. Şi-a cerut scuze, s-a pus în genunchi în faţa mea la o săptămână de la faza cu bătaia şi nu am vrut să mai aud de nimic”.

Citește și: Fanteziile sexuale ale lui Donald Trump. Dezvăluiri picante despre președintele Americii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top