Connect with us

Știri

Isaac Newton, profeție cutremurătoare legată de sfârșitul lumii! A vrut să o ia cu el în mormânt

Isaac Newton este unul dintre cei mai cunoscuți savanți din istorie, iar invențiile și lucrările sale au revoluționat lumea.

Omul de știință englez care a avut o contribuție importantă în domeniul opticii, al matematicii și al mecanicii a decis ca unele lucrări ale sale să rămână necunoscute publicului, deoarece acestea nu erau potrivite pentru a fi publicate și citite de către publicul larg.

Printre lucrările sale, se află și o predicție legată de sfârșitul lumii, iar concluzia sa este una de-a dreptul îngrijorătoare. Potrivit lui Newton, sfârșitul lumii este mai aproape decât ar putea crede cineva.

Newton a căutat în timpul vieții sale indicii care să îl ajute să prevadă viitorul. El a studiat Biblia și și-ar fi propus să afle când va veni din nou Iisus Hristos pe Pământ, astfel încât omenirea să se poată pregăti.

În cele din urmă, Isaac Newton a prezis că sfârșitul lumii va veni în jurul anului 2060.

În 1687, Newton a publicat lucrarea Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, în care a descris Legea atracției universale și, prin studierea legilor mișcării corpurilor, a creat bazele mecanicii clasice. El a contribuit, împreună cu Gottfried Wilhelm von Leibniz, la fondarea și dezvoltarea calculului diferențial și a celui integral.

De asemenea, Isaac Newton a fost primul care a demonstrat că legile naturii guvernează atât mișcarea globului terestru, cât și a altor corpuri cerești. Tot el a arătat că lumina albă este o lumină compusă din radiații monocromatice.

Citește și: Părintele Cleopa, profeție despre România: „Sfârșitul necazurilor, un…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top