Connect with us
La 12 ani de când Laura Stoica a murit, mama acesteia face noi dezvăluiri

Știri

La 12 ani de când Laura Stoica a murit, mama acesteia face noi dezvăluiri

Anul acesta, s-au împlinit 12 ani de când Laura Stoica a murit într-un tragic accident auto.

Mama acesteia și-a deschis sufletul și a făcut noi dezvăluiri despre aceasta și viața pe care o duce după tragedie.

„E prezentă în permanență între noi. N-aș putea spune că… nu știu cum să vă spun. Am în casă câteva poze expuse. Și fără să vreau, de când mă scol și până mă culc le văd. Am o bucurie ca și cum este acolo.

Am văzut odată o scenă la televizor, când cineva interpreta piesa ei, şi bineînţeles că nu a rezistat să o cânte fără să lăcrimeze. Mă bucur când o aud la radio pe ea. E cu totul altceva decât atât când o pun eu să cânte…

… Nu, nu am visat-o. N-am visat un vis așa… Poate e mai bine aşa. A fost ceva foarte vag, discret, am uitat imediat ce m-am trezit”, a spus mama Laurei Stoica, la o emisiune TV.

Laura Stoica, pe numele său real Adriana-Laurenția Stoica, s-a născut pe 10 octombrie 1967 și a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, considerată drept cea mai importantă solistă rock din țara noastră.

Cum a murit Laura Stoica

Laura Stoica a murit pe 9 martie 2006, într-un teribil accident rutier, la ieșire din localitatea Sinești, pe șoseaua București-Urziceni. În urma accidentului artista și iubitul ei, Cristi Mărgescu, au murit pe loc.

În ultima perioadă din viața artistei, lucrurile păreau așezate și era extrem de fericită. De Dragobete, ea și iubitul ei, Cristian Margescu, tot muzician, se logodiseră.

De Crăciun a aflat că era însărcinată și în septembrie așteptau un copil. După ieșirea din postul Paștilor programaseră nunta. Însă, destinul a fost prea crud cu ei, din păcate. Toate planurile celor doi, dar și ale familiei au fost năruite într-o clipă.

În fatidica seară, Laura Stoica și Cristi Margescu, împreună cu orchestra ei au sustinut un recital la Urziceni. Ea și toboșarul formației sale, Cristian Margescu au pornit spre casă. Până la București mai aveau 47 de kilometri.

Cristi Margescu se afla la volan, însă nu a mai putut evita o mașină care venea din sens opus și care a intrat pe contrasens și s-au izbit frontal, rezultând decesul lor.

Citește și: Fratele Laurei Stoica a dezvăluit ce s-a întâmplat în ziua în care i-a murit sora

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top