Connect with us
Maria Ghiorghiu, anunț îngrijorător: „Mânia lui Dumnezeu se revarsă...”

Știri

Maria Ghiorghiu, anunț îngrijorător: „Mânia lui Dumnezeu se revarsă…”

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu susține că a anunțat încă de acum o lună și jumătate că vor veni fenomene extreme în România.

De câteva zile, România este sub avertizare meteo de fenomene periculoase, iar Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său despre aceste fenomene.

Citește și: Maria Ghiorghiu anunță momente de groază. Previziuni sumbre pentru România

„Scriam in urma cu o luna şi jumatate, un articol cu titlul: FURTUNI, PLOI TORENTIALE SI INUNDATII EXTREME. Aici, in articol, spuneam ca vedeam chiar in curtea casei mele astfel de fenomene. Si iata dragilor, cum Bunul Dumnezeu mi-a aratat dinainte ceea ce urma sa se intample chiar in curtea casei mele.

Trebuie sa va spun ca, am adunat gheaţa cu faraşul asta noapte, iar acum matur fructele si strugurii de pe jos.

Meritam toate acestea dragii mei! Le meritam din plin, deoarece oamenii nu mai respecta Sfintele Sarbatori, nu mai merg la SFANTA BISERICA DUMINICA, ci muncesc in solarii si stau pe piata ca sa-si vanda marfa. Si iata mania Lui Dumnezeu care s-a revarsat si se revarsa peste noi. Trebuie sa ne indreptam, trebuie sa fim mai intariti in Credinta si sa nu mai lasam goale Sfintele Biserici”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

În luna mai, Maria Ghiorghiu a vorbit despre inundațiile din România

Într-un interviu acordat în direct în cadrul emisiunii „Star Matinal”, Maria Ghiorghiu a susţinut în luna mai că ţara noastră ar urma să se confrunte cu ploi, furtuni, apoi inundaţii. Clarvăzătoarea sfătuia autorităţile să ia măsură

România se va confrunta cu tornade, furtuni, ploi, inundaţii. Aş spune despre Mehedinţi, vor fi inundaţii atât de grave încât oamenii vor trebui salvaţi cu barca, şi nu o barcă două. Mi s-a spus clar: inundaţii în Mehedinţi. (…) Autorităţile ar trebui să ia măsuri de acum. Mi s-a arătat apa care era până la acoperiş”, a spus Maria Ghiorghiu.

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a anunţat că un real dezastru se va abate asupra judeţului Bacău. Conform spuselor acesteia, o perioadă de lacrimi şi tristeţe se va abate asupra oamenilor din Bacău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top