Connect with us
Maria Ghiorghiu, profeție pentru credincioși înainte de Rusalii

Știri

Maria Ghiorghiu anunță doliu! Este vorba despre un mare actor

Maria Ghiorghiu face o premoniţie dureroasă, la final de 2018, un an în care România a pierdut multe nume mari. Din păcate, previziunea este legată de un mare actor.

Celebra prezicătoare susține că a avut o viziune, ca și cum în ceafă i-ar fi apărut un ochi și putea vedea ”înspre Est”. Premoniția Mariei Ghiorghiu este una cutremurătoare, fiind vorba despre… moartea unui Mare Actor.

„În această dimineaţă, la Sfânta Biserică fiind, chiar în strană lângă Dascăl, iar împreună dădeam răspunsurile Părintelui din Sfântul Altar, deşi priveam spre Sfântul Altar, văd ceva trist de parcă aş mai fi avut un ochi la ceafă.

Vedeam dragilor înspre Est, Sud – Est, o găleată plină cu apă, iar la suprafaţa Apei din găleată, văd multă ceară de la lumânările arse, topite.

Tot luciul apei era acoperit cu un strat împrăştiat de ceară curată.
Aud glas care spune aşa:

„Iar Marele Actor…..” Iar ceea ce auzisem, vedeam şi scris pe suprafaţa apei, scris cu litere din ceară topită”, este mesajul transmis de Maria Ghiorghiu.

În a treia zi de Crăciun a scris un articol pe blogul ei personal, unde anunță o nouă tragedie în România, asemănătoare cu cea din Colectiv. Clarvăzătoarea specifică faptul că vor fi mulți oameni răniți, dar și morți.

„27 Decembrie 2018,ora 6,19 dimineata!

Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa: „Atentie !!! Multi oameni morti si multi raniti .”

Clipă în care, vad un dreptunghi negru ca pe un ecran Tv, dreptunghi in al carui interior erau scrise mai multe randuri cu alb. Nu am putut citi ce era scris, deoarece, toate cuvintele au cazut, s-au prabusit precum se prabuseste o avalansa mare de zăpada si s-au amestecat formand un morman de cuvinte. Dreptunghiul negru, ramanand gol pe dinauntru, adica tot pe fond negru.

Prieteni dragi, este timpul ca sa chemam Rugaciune multa si curata; Rugaciune fierbinte pentru iertarea păcatelor noastre, pentru a ne regasi Calea mantuirii sufletului nostru.

Ce se va intampla,eu nu cunosc. Bunul Dumnezeu ne va arata, la momentul oranduit de Sus. Noi sa incercam ca sa fim mai buni,mai milostivi si gata ca sa ne jertfim pentru Hristos in fiecare clipa a vietii noastre”, a scris ea.

Citește și: Maria Ghiorghiu, previziune alarmantă despre România! O boală cruntă ne va lovi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top