Connect with us
Maria Ghiorghiu, previziuni înfiorătoare legate de moartea unui actor și de război!

Știri

Maria Ghiorghiu, previziuni înfiorătoare legate de moartea unui actor și de război!

Maria Ghiorghiu, femeia care susține că a prezis incendiul din Colectiv, a făcut o nouă previziune înfiorătoare.

Femeia susține că a avut o viziune referitoare la moartea unui actor român, cu inițialele F.C.

Dacă e să ne luăm după descrierea făcută de Maria Ghiorghiu, persoana care ar corespunde cel mai bine ar fi Florin Călinescu.

Iată previziunea cutremurătoare a Mariei Ghiorghiu:

În această noapte, în timp ce scriam la articolul anterior, deși eram cu ochii pe monitor, văd în stânga mea un om de mare valoare al TEATRULUI românesc.

Acest om de mare valoare al TEATRULUI românesc deja a trecut prin multe supărări și tragedii, și iată că, din nefericire, toate aceste supărări i-au slăbit sănătatea trupească,mai precis, sănătatea inimii.

Deci, îl văd căzut pe partea stânga, se ține cu mâinile de partea inimii și are faţa transfigurată de durere și de faptul că nu mai putea respira.

Mă privea în ochi și parcă voia să spună ceva, dar nu mai putea.

Prieteni dragi, acest om are inițialele numelui și prenumelui așa:

„F. C. „

Eu nu pot să-i dau numele întreg, pentru a nu fi acuzată că-i stric imaginea sa publică sau cariera sa în Teatru și la alte activități TV.

Mă rog la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului că să-l întărească sufletește și trupește și să-i dăruiască multă sănătate și pe cât se poate multe bucurii.

Eu îl respect tare mult și-l admir în tot ce face pentru noi publicul care-l iubim”, a scris Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu, previziune despre un mare război!

Pe de altă parte, pe blogul personal, clarvăzătoarea a vorbit și despre un război care ar urma să înceapă undeva în Răsărit.

Astăzi dimineață m-a trezit o lumină puternică și extrem de strălucitoare.

Astfel, văd cu ochii închiși fiind,văd înspre Răsărit pe la poalele muntelui, vin pe serpentine multe mașini militaresi de diferite feluri.

Pe mașini, în tancuri, erau soldați în uniforme cachi, soldați ce săreau din mașini atunci când ajungeau pe câmpul verde.

Mașinile se opreau pe spațiul verde,alături de soldații înarmați.

Se formase un adevărat front de luptă.

Până s-ajungă pe spațiul verde că într-o poenita, mașinile coborau multe serpentine.

Dragii mei, ceva se pregătește și va veni dinspre Răsărit.

Să ne ferească Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului de un posibil RĂZBOI care ar aduce chin și suferință ambelor părți, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Citește și: Prima profeție a Babei Vanga, dezvăluită abia acum! Cui i-a prezis moartea!

3 Comments

3 Comments

  1. ovidiu

    2018-08-26T20:10:07+03:00 at 20:10

    Individa asta nu are scrupule daca a folosit tragedia de la Colectiv , sa se afirme pe la tv. Niciodata,dar niciodata nu gaesti in ” prezicerile ” facute detaliile care sa spuna clar ceva. Ce spune ea se poate intampla oriunde in lumea asta.E ahtiata dupa bani si atentie (doar e invatata de la invitatiile periodice la Antena Stars). E doar ESCROACA .

  2. ovidiu gal

    2018-07-24T08:21:05+03:00 at 8:21

    Femeie ești paranoica rău și demoniaci cei care îți publica tâmpeniile tale.Se vede ca scrii pt prostimea care te crede și este avida pt senzațional.

  3. cRIS

    2018-07-23T12:01:50+03:00 at 12:01

    DAR A MAI PREZIS SI ALCEVA..CA LA FIECARE ARTICOL O LEGATI DE COLECTIV…DEJA A DEVENIT PLICTISITOR SI NEIMPORTANT…CHIAR DERANJANT…WAW……A SPUS DOAMNA CA LA COLECTIV O SA ARDA MULTI OAMENI?? SAU A SPUN CRESTII DIN ALEA CARE EU O PROBABILITATE MARE SA SE INTAMPLE PERIODIC……..SI IN MOD MAI GENERAL VALABIL……..DEJA ARTICOLELE ASTE NU MAI CAPTEAZA SI CHIAR MA SCOT DIN SATITE……si alea xcu incredibil..” A MURIT SI E IN DOLIU”‘.. DA DE FAPT MURISE MATA (PISICA) VECINULUI LA CARE TINEA…..PREA DE DOI LEI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top