Connect with us
accident suceava

Știri

Noi informații din cazul accidentului în care au murit cinci tineri. Ce a făcut șoferul înainte de tragedie

Apar detalii din ce în ce mai cumplite în cazul accidentului tragic din Suceava, în urma căruia cinci tineri și-au găsit sfârșitul.

Cipiran Năsăudeanu, șoferul care a provocat tragedia de la Ilișești ar fi consumat alcool înainte de a urca la volan. Surse apropiate anchetei au declarat că poliţiştii au identificat martori care le-ar fi confirmat faptul că tânărul de 26 de ani băuse la petrecerea de Halloween la care a participat în Suceava, scrie stirisuceava.net.

Medicii legişti suceveni au efectuat deja joi primele trei necropsii în cazul Simonei Lazarovici şi a fraţilor Beniamin Marian Paraliuc şi Emanuel Darius Paraliuc, urmând să fie efectuate şi necropsiile pentru Ciprian Năsăudeanu şi Andrei Prelucă.

Totodată, pe internet a apărut o înregistrare care arată atmosfera din automobil înainte de accident. Anchetatorii sunt de părere că tânărul șofer conducea cu aproape 180 de kilometri la ori.  Un alt indiciu arată că pe şosea nu erau urme de frânare, semn că maşina a fost scăpată total de sub control.

O înregistrare care a apărut pe internet arată care era atmosfera din autoturismul care s-a transformat în coşciug pentru cei cinci prieteni. Imaginile filmate cu doar două ore înainte de tragedia din Suceava au împărţit rudele şi cunoscuţii victimelor în două tabere.

Accidentul care a îndoliat mai multe familii s-a produs în dimineaţa zilei de 1 noiembrie, în jurul orei 03:30.

Tinerii veneau de la o petrecere de Halloween, când șoferul a pierdut controlul mașinii la intrarea în Ilișești dinspre Suceava. Mașina a intrat pe contrasens și a lovit un camion, ulterior fiind aruncată într-un alt automobil. Cei cinci tineri, care aveau între 16 și 26 de ani au murit arși de vii.

Citește și: Accident cumplit cu cinci victime. Doi tineri români au murit, alte trei persoane sunt în stare gravă. Cine sunt victimele

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top