Connect with us

Știri

O fetiță a trimis o scrisoare către Google, în care cerea o zi liberă pentru tatăl său. Răspunsul primit este VIRAL

O fetiță extrem de supărată pentru că nu își putea vedea tatăl decât o singură zi pe săptămână a decis să facă ceva în legătură cu acest lucru.

Tatăl fetiței lucrează pentru Google și, potrivit ei, acesta are liber doar sâmbăta. Mai mult decât atât, pentru că îl vede atât de puțin, micuța Katie a îndrăznit să îi ceară șefului tatălui ei să îi dea o zi liberă.

Fetița a scris un mesaj pe o coală, iar tatăl ei a dus mesajul șefului său. Iată ce i-a scris Katie:

Citește și: S-a sinucis la doar 13 ani. Peste câteva zile, mama ei a găsit scrisoarea care i-a dat întreaga viață peste cap
Dragă angajat de la Google,
Te poți asigura ca atunci când tati vine la muncă să primească o zi liberă. Să își poată lua liber ziua de miercuri. Deoarece tati are liber numai sâmbăta.

De la Katie,

P.S: Este ziua de naștere a lui tati

P.P.S: Este vară, știi…
”, a conchis Katie, iar mesajul nu a rămas fără răspuns.

Citește și: O fetiță a trimis o scrisoare către „șeful” Google. Răspunsul este uimitor

Managerul Daniel Shiplacoff, care este șeful tatălui fetiței la Google, a primit scrisoarea de la Katie și nu a putut decât să zâmbească la tenacitatea micuței. Și cum ar fi putut spune „nu” unei asemenea rugăminți?

Scrisoarea primită de fetiță

Daniel a decis să îi îndeplinească rugămintea micuței, dar nu s-a oprit aici. Ce i-a oferit

Dragă Katie,
Mulțumesc pentru mesajul tău grijuliu și pentru cererea ta. Tatăl tău a lucrat mult și a fost designerul pentru multe lucruri frumoase pe care le-a făcut pentru Google și pentru milioane de oameni din lumea întreagă.

Cu ocazia zilei sale de naștere și recunoscând importanța unor zile de miercuri libere în timpul verii, o să îi dăm o săptămână întreagă de vacanță la începutul lunii iulie. Bucurați-vă de ea!”, a scris managerul Google, iar fetița a fost în culmea fericirii.

Povestea a devenit imediat virală și toată lumea a lăudat-o pe fetița atât de curajoasă. Până la urmă, puțini copii au acest curaj, dar Katie a reușit să arate și o altă față a șefilor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top