Connect with us
Spune este călător în timp și vine din 2030: „M-am întors să vă spun ce va fi în 2019”

Știri

Spune este călător în timp și vine din 2030: „M-am întors să vă spun ce va fi în 2019”

Un tânăr care pretinde că este călător în timp susține că vine din anul 2030. El spune că are câteva predicții exacte pentru anul 2019, începând cu luna ianuarie, relatează Metro.

Printre previziunile sale, Noah spune că apariția unui OZN va spulbera îndoielile despre existența vieții extraterestre și că o furtună uriașă de zăpadă va devasta câteva orașe din SUA.

Citește și: După ce soțul ei a murit, a luat o decizie bizară: S-a culcat cu 80 de bărbați însurați. Ce au făcut soțiile acestora

Într-un videoclip postat pe canalul de YouTube Apex TV, Noah arată ceea ce el susține că sunt “pagini de bibliotecă din viitor”. El își începe prezentarea: „Bună, numele meu este Noah, călătorul în timp. M-am întors din 2030 să vă spun despre viitor”.

Ce se va întâmpla în 2019, potrivit lui Noah

Noah face mai multe „predicții” pentru intervalul 2019 – 2020. Spune că în ianuarie 2019 oamenii vor fi martorii apariției unui OZN, care va putea fi văzut de oriunde.

„În februarie 2019, o furtună de zăpadă masivă lovește estul, iar mai multe orașe vor fi devastate de furtuni de zăpadă. Va fi cea mai mare furtună de zăpadă din istorie”.

Spune că restul anului va fi relativ liniștit. Un “ochi robotic funcțional” va fi lansat în aprilie 2019, iar în iunie 2019, un cip implantat va permite oamenilor paralizați să meargă din nou.

Noah spune că „în noiembrie 2020, Trump este reales ca președinte. Aceasta nu este opinie, acestea sunt faptele”.

Noah a mai apărut în câteva clipuri postate pe același canal, spunând că este angajat al guvernului plătit să călătorească în timp.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top