Connect with us
Un bebelus a orbit dupa ce i s-a facut o poza cu blit

Știri

Un bebelus a orbit dupa ce i s-a facut o poza cu blit

Situatie dramatica intr-o familie din China. Un bebelus de doar trei luni a ramas fara vedere la ochiul stang din cauza unei fotografii facute cu blit.

O poza l-a nenorocit pe viata

Parintii i-au facut o poza micutului pentru a avea o amintire cu el de la varsta de trei luni. Ei nu stiau ca folosirea flash-ului de la aparatul de fotografiat poate fi daunator. Bebelusul nu vede cu ochiul stang si are probleme serioase cu dreptul. Medicii sustin ca blit-ul i-a afectat macula (pata galbena a globului ocular), o zona extrem de sensibila a ochiului, scrie Telemundo.

Fotografia a fost facuta de un prieten apropiat al familiei, dupa cateva incercari esuate ale parintilor de a surprinde cel mai bun cadru. Conform Daily Mail, poza a fost facuta indeaproape, la o distanta de 25 de centimetri. Aceasta distanta e considerata mult prea mica pentru un copil abia nascut.

Dupa ce i s-a facut poza, micutul lacrima incontinuu, ceea ce i-a alarmat pe parinti. Au plecat cu el de urgenta la spital, unde medicii le-au confirmat cea mai dura veste: micutul a ramas orb la ochiul stang.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top