Connect with us

Știri

10 filme superbe pe care fiecare femeie trebuie sa le vada singura

Filme care te vor ajuta sa te regasesti! Trebuie sa le vezi singura!

Exista filme pe care fiecare femeie trebuie sa le vada macar o data in viata! Unele sunt romantice, altele nareaza o poveste reala, unele sunt pline de faze amuzante si altele te fac sa plangi pana la refuz!

Cu toate acestea, cel mai important lucru este ca toate peliculele sunt imprevizibile si au multe trairi, la fel ca fiintele umane.

Te poate interesa si: Vestea pe care fanele „Fifty Shades of Grey” o asteptau

Te poate interesa si:Trecutul rusinos al celebritatilor

Aceste 10 filme pe care trebuie sa le vezi singura iti vor demonstra adevarate lectii de viata, te vor inspira si te vor ghida in a lua deciziile cele mai bune!

Ce-si doresc femeile

Ce-si doresc femeile
Nick Marshall este un burlac irezistibil, care isi inchipuie ca invarte toata lumea pe deget. Ba mai mult, el s-a si autoproclamat „darul facut de Dumnezeu femeilor”. Cu toate acestea, intr-o noapte, in locuinta sa amenajata „à la Sinatra”, ceva miraculos se va intampla, iar socul ii deschide urechile mai mult decat ar fi visat el vreodata. Nick descopera ca a capatat el insusi un dar: el poate auzi cele mai ascunse ganduri ale femeilor.

Soacra mea e o scorpie

Soacra mea e o scorpie
Dupa ani de cautare a partenerului perfect, Charlotte „Charli” Cantilini (Jennifer Lopez) il gaseste in sfarsit pe barbatul visurilor sale, Kevin Fields (Vartan). Cu toate acestea, ea descopera ca mama acestuia, Viola (Fonda) este femeia cosmarurilor sale. Viola, o prezentatoare de stiri pe postul national concediata de curand si care se teme ca isi va pierde fiul asa cum si-a pierdut si slujba, este hotarata sa o alunge pe noua logodnica a fiului ei, devenind cea mai ingrozitoare soacra din lume.

Fantoma mea iubita

Fantoma mea iubita
Patrick Swayze este o fantoma care face echipa cu un medium (Whoopi Goldberg, distinsa cu Premiul Oscar) cu scopul de a afla adevarul care se ascunde in spatele mortii lui si pentru a o salva pe iubita lui (Demi Moore) de a avea aceeasi soarta. „Se zvoneste ca Fantoma mea iubita este o poveste de dragoste pe care e imperativ s-o vezi.” nota Entertainment Weekly.

Tentatia seductiei

Tentatia seductiei
Cinica Kathryn Merteuil (Sarah Michelle Gellar) face un pariu cu fratele ei vitreg, Sebastian Valmont (Ryan Phillippe). Pariul presupune seducerea inocentei Annette Hargrove (Reese Witherspoon), o tanara care si-a propus sa ramana virgina pana cand va cunoaste dragostea adevarata. Atentie! In jocul seductiei, unde orice metoda este permisa, exista o singura interdictie: sa nu te indragostesti!

Cecile vs. Brigitte

Cecile (Judith Godreche) este un soricel de biblioteca fara mari sperante sa se transforme peste noapte intr-o femeie fatala. Un antropolog de succes, Cecile este foarte atrasa de seful ei, care insa nu ii acorda nicio atentie, ba chiar ii si submineaza putina incredere in sine pe care o are, respingand subiectele pe care Cecile le propune pentru teza pe care trebuie sa o scrie. Pentru a-l impresiona, Cecile apeleaza la noua sa vecina, o adevarata devoratoare de barbati, cu gandul sa scrie o teza despre femeile fara inhibitii. Ba chiar intra in jocul noii sale „prietene”, cu gandul sa experimenteze putin. Insa experimentul va fi un adevarat succes, iar jocul il va aduce la picioarele sale pe seful care inainte nu stia sa o aprecieze.

Cecile vs Brigitte

Cealalta mostenitoare Boleyn

Cealalta mostenitoare Boleyn
Este o poveste somptuoasa si senzuala despre intrigi, dragoste si tradare, derulata pe fundalul unui moment definitoriu pentru istoria Europei! Pelicula prezinta povestea a doua frumoase surori, Anne (Natalie Portman) si Mary Boleyn (Scarlett Johansson), care, impinse de ambitia oarba a familiei, intra in competitie pentru iubirea lui Henry al VIII-lea (Eric Bana), un rege chipes si plin de pasiune.

Dragul meu John

Dragul meu John
Filmul este inspirat de un roman al lui Nicholas Sparks (care a mai scris si The Notebook sau A Walk to Remember) si il are ca protagonist pe John Tyree (Channing Tatum), un soldat care se indragosteste intr-o permisie de frumoasa, dar si conservatoarea studenta Savannah (Amanda Seyfried). Titlul filmului vine de la inceputul scrisorilor pe care i le trimite Savannah soldatului. Timp de aproximativ sapte ani, cei doi corespondeaza intens, iar scrisorile lui Savannah (Amanda Seyfried) inseamna pentru tanarul soldat mai mult decat niste simple gesturi romantice! La fiecare misiune periculoasa acesta reuseste sa-si mentina echilibrul psihic tocmai cu ajutorul acestor dovezi de dragoste.

Intalnire cu Joe Black

Intalnire cu Joe Black
Ciclul normal al vietii umane este serios bulversat atunci cand Moartea se hotaraste sa vina in vizita pe Pamant. Printul intunericului nu se va obosi el insusi sa intreprinda antrenanta, dar obositoarea calatorie, asa ca va trimite un sol, in persoana lui Joe Black, un chipes Inger al Mortii, interpretat de Brad Pitt.

Fata

Fata
Bazat pe interviuri cu Tippi Hedren si cu membrii inca in viata ai echipei lui Alfred Hitchcock, filmul confrunta, pentru prima oara, relatia obsesiva a legendarului cineast cu cea mai faimoasa actrita a sa. In anul 1962, Hitchock se afla in culmea celebritatii si a creativitatii, cand alege un top model cvasi-necunoscut sa joace rolul principal in cel mai ambitios film al sau, Pasarile. Pe masura ce o modela pe Hedren pentru deveni blonda perfecta din imaginatia sa, regizorul a devenit obsedat de visul imposbil de a castiga dragostea femeii in viata reala.

Cum sa scapi de un tip in 10 zile

Cum sa scapi de un tip in 10 zile
Andie Anderson (Kate Hudson), realizatoarea coloanei „Cum sa” din Composure Magazine, primeste o misiune foarte ciudata si putin timp la dispozitie. Aceasta trebuie sa scrie un articol despre toate greselile neintentionate pe care o femeie le face in relatia cu un barbat, greseli care inevitabil duc la ruperea legaturii. Pentru aceasta are doar 10 zile la dispozitie. Andie trebuie sa gaseasca un barbat, sa-l determine sa se indragosteasca de ea si apoi sa comita cateva greseli clasice astfel ca acesta sa-i dea papucii.

Sursa foto radioone.fm

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top