Connect with us
Are 102 ani și fumează un pachet de țigări pe zi. Care este secretul longevității

Știri

Are 102 ani și fumează un pachet de țigări pe zi. Care este secretul longevității

Maysie Strang a împlinit 102 ani și și-a sărbătorit aniversarea cu un pahar de vin în mână. Ea spune că a ajuns la această vârstă pentru că toată viața ei a făcut ceea ce a simțit și nu a ascultat de gura lumii.

Femeia fumează de 75 de ani câte 20 de țigări pe zi, iar acest lucru nu i-a dăunat. În plus, ea a declarat că nu e seară să meargă la culcare fără să bea un pahar de vin.

Pe lângă cele două vicii, Maysie mai are un obicei din tinerețe. „Este cea mai mare mancatoare de banane”, a spus fiul ei, Sandy, in varsta de 65 de ani.

Femeia a fost jurnalist la Daily Express și pentru că petrecea foarte mult timp la mașina de scris, ea obișnuia să mânânce banane. Era cea mai bună variantă de a mânca ceva și în același timp s aibă o mână liberă pentru a reuși să scrie.

Maysie povestește amuzată că fumează din tinerețe și în toată viața ei a avut doar cinci săptămâni în care a renunțat la acest viciu, în anii 90, când a stat în spital cu piciorul rupt.

„E absurd când te gândești că unii oameni fumează puțin timp și se trezesc cu probleme de sănătate”, spune Mayse.

În mod ironic, soțul ei, Alex, a murit la vârsta de 65 de ani, în ciuda faptului că a avut un stil de viață foarte sănătos, nu a fumat și a făcut sport: „Fumatul era o anatemă pentru el”, a spus Sandy.

La cei 102 ani ai ei, bătrâna nu are nicio problemă de sănătate. „Nu ia nicio pastilă și nu arată deloc ca o persoană de 102 ani, ci ca una de 80”, a mai spus fiul femeii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top