Connect with us
Are 54 de ani și este adesea confundată cu iubita fiului ei de 22 de ani. Care este secretul acestei femei

Știri

Are 54 de ani și este adesea confundată cu iubita fiului ei de 22 de ani. Care este secretul acestei femei

Cu pielea strălucitoare, părul des și sănător și fără niciun rid, nu este de mirare că nimeni nu crede că această femeie are 54 de ani. Pamela Jay arată atât de tânără, încât este des confundată cu iubita fiului său, în vârstă de 22 de ani.

Pamela este atât de mulțumită d efelul în care arată, încât a împărtășit secretul frumuseții: face yoga în fiecare zi și foloseste ulei de cocos atât pentru corp, păr, dar și în mâncare.

„Uneori, oamenii sunt atât de uimiți încât trebuie să le arăt buletinul pentru a le dovedi care este vârsta mea. Chiar eu câteodată mă uit în oglindă și nu îmi vine să cred că am 54 de ani. Recent, am mers cu fiul meu să vizionăm o casă și am fost întrebați dacă suntem un cuplu. Când am spus că era fiul meu, agentul imobiliar a roșit la față și a fost jenat.”, a declarat femeia pentru Daily Mail.

„Mamă, fie arăt eu bătrân, fie tu ești foarte tânără!”, glumește fiul ei.

Pamela lucrează în domeniul public și împărtășește secretele sale cu toată lumea. Ea se trezește în fiecare zi la ora 6, își face un mic dejun sănătos cu ouă bio, pâine prăjită fără gluten, cafea în care pune o linguriță de ulei de cocos.

În plus, în fiecare seară își face măști de exfoliere, după care își hidratează pielea cu ulei de cocos. Femeia spune că uleiul de cocos, care costă în jur de 15 lire, este secretul care o ajută să se mențină tânără.

O dietă sănătoasaă este, de asemenea, cheia pentru a fi mereu tânăr, a spus doamna Jay.
„Eu încerc să mănânc alimente curate și organice, salate și proteine sănătoase”, a spus ea. „Eu, de obicei, consum ouă ecologice și pâine prăjită fără gluten pentru micul dejun, nu lipsește uleiul de cocos, apoi îmi prepar o salată proaspătă pentru masa de prânz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top