Si-a prins iubita ca il inseala si a parasit-o de Ziua Indragostitilor. Modul in care a facut-o a uimit Internetul!

15.02.2016
Si-a prins iubita ca il inseala si a parasit-o de Ziua Indragostitilor. Modul in care a facut-o a uimit Internetul!

Kyle Boggess, originar din California, spune ca si-a prins iubita ca il inseala dupa ce si-a facut un profil fals pe un site de matrimoniale. El a pus la cale, apoi, o „surpriza” de Valentine`s Day pe care a si filmat-o.

El a umplut o camera cu petale de trandafiri, inainte de a o lega la ochi pe fata. Tanarul o conduce pe aceasta in camera acoperita cu petale si ii spune sa isi coboare putin materialul care ii acoperea ochii, ca sa „vada putin”.

In camera era un elefant de jucarie cu o felicitare care spunea „Ziua Indragostitilor e naspa”. „E naspa daca nu pot sa o petrec cu tine”, a spus Kyle, dupa care i-a explicat acesteia ca marea surpriza abia acum urmeaza si sa isi acopere iarasi ochii.

Cum au petrecut vedetele Valentine’s Day

Tanarul i-a dat apoi un dosar cu mai multe printuri cu intalnirile stabilite pe site-ul de matrimoniale, dupa care i-a spus „multumesc ca m-ai inselat, pleaca naibii din casa mea acum!”

Inregistrarea a fost postata pe pagina de Facebook a tanarului, dar si pe contul acestuia de Youtube. Unii dintre internauti l-au felicitat, altii s-au aratat dezgustati de gestul lui, considerand ca a facut prea mult tam-tam, avand in vedere ca relatia dintre cei doi a durat doar doua saptamani.