Connect with us
Scopul unui selfie este de a fi postat pe retelele sociale, in scopul de a atrage atentia din partea celorlalti asupra ta. Dar de aici vin multe probleme

Știri

Cum iti distrug selfie -urile relatiile

Scopul unui selfie este de a fi postat pe retelele sociale, in scopul de a atrage atentia din partea celorlalti asupra ta. Dar de aici vin numeroase probleme, iar unele dintre ele pot duce la destramarea unor relatii.

Studiile mai multor cercetatori britanici si de peste Ocean au scos la iveala patru moduri in care selfie- urile iti pot distruge relatiile. Iata care sunt acestea!

Selfie -urile te fac sa te certi cu persoana iubita

Un studiu recent facut de specialistii in psihologia retelelor sociale a scos la iveala faptul ca cei care posteaza mai multe selfie-uri au mai multe conflicte cu persoanele iubite. Argumentele sunt ca partenerii acestora se simt amenintati, gelosi si nesiguri din cauza atentiei primite de jumatatea lor pe retelele de socializare.

Selfie-urile ii fac pe prietenii tai sa renunte la tine

Un studiu facut in Marea Britanie in urma cu ceva vreme arata ca oamenii care posteaza un numar mare de selfie -uri sunt vazuti de prietenii lor drept narcisisti. Iar oamenii nu isi doresc sa mentina relatii cu persoane narcisiste si superficiale!

Selfie -urile ruineaza sansele de a avea relatii profunde cu oamenii pe care nu ii cunosti

Felul in care te prezinti pe o retea de socializare are un efect enorm in felul in care oamenii te judeca. Unii barbati considera ca selfie -urile facute de femei sunt un semn de stima de sine scazuta, in timp ce unele femei ii vad pe barbatii care isi fac poze singuri drept superficiali si parteneri improbabili pentru o relatie de lunga durata.

Evita sa faci asta! 4 selfie-uri de moarte!

Barbatul-selfie este narcisist

Selfie -urile te fac sa te simti prost in legatura cu propria persoana

Ai postat o fotografie cu tine pe Facebook si o verifici constant ca sa vezi cate like-uri a facut? Ti-ai sters cumva un selfie pentru ca nu a adunat atatea like-uri cat sperai? Atunci este clar ca ai inceput sa ai o problema.

Cercetatori de la UCLA sustin ca cei care sufera deja de depresie si anxietate au mai multe ganduri negative dupa ce posteaza un selfie si ca stima de sine le devine scazuta daca nu au primit o atentie considerabila.

Acestea fiind spuse, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa postezi un selfie. Gandeste-te putin: merita sa sacrifici relatiile din viata reala pentru niste aprecieri in mediul virtual?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top