Connect with us
Fratele Andreei Marin fost protagonistul unui incident nefericit la inmormantarea tatalui sau. Barbatul a batut un jurnalist.

Știri

Fratele Andreei Marin a batut un jurnalist la inmormantarea tatalui lor VIDEO

Scandal la inmormantarea tatalui Andreei Marin! Fratele acesteia a luat la bataie un jurnalist venit sa filmeze la eveniment!

Fratele de tata al Andreei Marin s-a infuriat pe un cameraman venit sa filmeze la inmormantarea lui Dan Marin, tatal vedetei de televiziune. Prezenta acestuia la eveniment l-a deranjat foarte tare pe barbat, care a sarit cu pumnii pe jurnalistul care incerca sa filmeze cateva cadre.

Fratele Andreei Marin l-a trantit pe jurnalist la pamant si l-a batut cu pumii si picioarele. Doi agenti de paza au intervenit imediat si l-au salvat pe cameraman de furia fiului lui Dan Marin.

Imediat dupa incidentul produs la cimitirul Sfintii Petru si Pavel din Iasi, jurnalistul agresat a depus o plangere la sectia 4 de politie din Iasi.

Citeste si:Momente grele pentru Andreea Marin. A murit tatal ei

Tatal Andreei Marin a incetat din viata la jumatatea acestei saptamani. Dan Marin ar fi trebuit sa implineasca duminica 70 de ani.

foto.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top