Connect with us
A auzit un plânset din beci și a vrut să vadă ce se întâmplă. A înduioșat toată țara când a scos ce era acolo

Știri

A auzit un plânset din beci și a vrut să vadă ce se întâmplă. A înduioșat toată țara când a scos ce era acolo

Un bărbat din orașul Mizil a înduioșat toată România după ce a salvat un cățeluș din beciul unei bănci. Acesta auzise plânsetul câinelui și, pentru că autoritățile i-au spus că nu se poate face nimic, a luat problema pe cont propriu și a salvat animăluțul.

În videoclipul de mai jos puteți vedea imagini cu salvarea câinelui.

„In urma cu 3 zile am fost anuntat ca in beciul Bancii Transilvania din Mizil a fost cazut un puiut de caine pe aerisirea de la nivelul trotuarului. Partea proasta era ca intrarea in beci a fost astupata odata cu renovarea cladirii . Timp de 3 zile i s-a aruncat paine inmuiata in apa si am cautat solutii , am chemat pompierii , am sunat la 112 dar toata lumea spunea ca nu se poate face nimic .

A 3 a zi dupa o noapte agitata in care auzeam plansetul catelusului , am plecat de acasa hotarat sa fac chiar groapa sa ajung sub banca. Am cerut o camera cu brat pliabil , am introdus-o in beci impreuna cu o lanterna si am vazut ca era ok catelusul , ca sa masor distanta pana la el am legat un cartof (era la indemana ) de o sfoara si am lasat-o usor in jos pana la el , in timpul asta il urmaream pe camera sa vad ce face ….mi-a rupt inima vazandu-l cum s-a agatat cu labutele de cartof sa-l ridic in sus …Atunci am realizat ca nu mai pot pleca de acolo decat cu el !!! Cu acordul si ajutorul Primariei am decopertat o bucata de trotuar, dupa care am taiat grilajul beciului , am marit gaura spargand din fundatia cladirii , pana am putut intra , iar cu ajutorul unor clesti imprumutati de la dr Codescu , dr veterinar am putut sa-l agat si sa-l scot”, a scris Gigi Catalin, salvatorul catelusului, pe Facebook.

Povestea a impresionat zeci de mii de români, iar în cele din urmă, animalul a fost adoptat de o femeie cu suflet mare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top