Connect with us
O femeie din Brasov a crezut ca fiul ei i-a trmis stripperi mascati acasa, de 8 martie. A avut, insa, parte de surpriza vietii

Știri

A crezut ca fiul ei i-a trimis stripperi de 8 Martie, dar a avut parte de surpriza vietii

O femeie din Brasov, care intretinea in locuinta sa plantatia de canabis a fiului sau, a avut parte de o surpriza neplacuta de Ziua Mamei.

Fiul femeii este student in anul 5 la Facultatea de Medicina din Targu Mures si vindea canabis colegilor sai. Tanarul venea sistematic acasa pentru a se aproviziona.

Procurorii DIICOT au descins, pe 8 martie, in apartamentul din Targu Mures in care acesta locuia impreuna cu un alt barbat si au gasit un kilogram de canabis si 30 de pastile de ecstasy.

Citeste si:Gafa amuzanta a lui Snoop Dogg. De ce si-a dat check-in in Bogata, Mures

Anhetatorii au descins, tot in acea zi, si la pensiunea pe care mama tanarului o detine in satul Carpinis. Potrivit unor surse citate de brasovultau.ro, cand femeia a vazut mascatii de la DIICOT, a crezut ca fiul ei a vrut sa ii faca o surpriza de Ziua Mamei si ca i-a trimis stripperi deghizati!

Din pacate pentru ea, surpriza a fost una neplacuta, iar mascatii veniti la fata locului nu i-au facut un show erotic, ci o perchezitie in timpul careia au gasit o cultura de cannabis, dar si mai multe plante puse la uscat.

Mama, fiul ei, dar si barbatul cu care acesta locuia in chirie au fost arestati pentru trafic de droguri. Cei 3 beneficiaza de prezumtia de nevinovatie pana cand judecatorii vor emite sentinte definitive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top