Connect with us

Știri

A facut marele anunt! Gabriel Cotabita se insoara: „Am cerut-o pe Alina cand am iesit din coma”

Gabriel Cotabita se insoara. Artistul a marturisit intr-un interviu ca s-a logodit cu femeia care i-a stat alaturi zi si noapte, atunci cand se afla internat in spital.

Dupa ce anul trecut a fost la un pas de moarte, Gabriel Cotabita si-a revenit miraculos, iar viata lui a intrat pe fagasul normal. Mai mult, potrivit cantaretului, anul 2016 poate fi cel in care el se va casatori cu iubita lui, Alina, cu care are o relatie de mai mult timp.

CITESTE SI: Cristi Borcea, decis sa divorteze de Alina! Ce oferta inedita i-ar fi facut

CITESTE SI: Decizie dura luata de Cristi Borcea! Ce se intampla cu Valentina Pelinel si cu Alina

Artistul a marturisit intr-un interviu ca a cerut-o de sotie pe Alina dupa ce s-a trezit din coma. „A acceptat cererea mea in casatorie, suntem logoditi. Am cerut-o cand am iesit din coma, chiar de aniversarea ei. Noi aveam in plan sa ne casatorim”, a precizat Gabriel Cotabita.

„Pot spune ca sunt extrem de linistit si fericit langa Alina. Sunt usor uimit de faptul ca am facut asta, ca i-am cerut sa se marite cu mine… Femeia aceasta a stat langa mine in spital zi si noapte, ce dovada mai mare de iubire mi-ar mai trebui? In plus, arata foarte bine!”, a mai spus solistul pentru revista „Taifasuri„. Acesta a adaugat ca pentru 2016 isi mai doreste sa fie sanatos si sa realizeze un album cu noile piese lansate in ultimii ani.

Sursa foto reteauadestiri.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top