Connect with us
A văzut o femeie tristă care trecea prin fața atelierului său. Mecanicul auto a făcut un gest incredibil

Știri

A văzut o femeie tristă care trecea prin fața atelierului său. Mecanicul auto a făcut un gest incredibil

Richard Newberry deține un atelier de reparații auto în St. Petersburg, Florida. În fiecare zi, timp de trei săptămâni, el a observat o femeie tristă care mergea pe jos spre o destinație necunoscută.

Femeia era în fiecare zi abătută, iar într-o zi de vineri a văzut-o cu ochii plini de lacrimi. Richard a decis să iasă din atelier și să vorbească cu ea. Femeia i-a spus că ea este foarte trist și nu are pentru ce să trăiască. Vorbele ei l-au pus pe gânduri pe mecanicul auto.

Numele femeii este Ernestina Nuñez și lucrează ca femeie de serviciu la un institut situat la câțiva kilometri de atelierul lui Richard. Femeia avea o poveste extrem de tristă. Fiul ei a fost un fost angajat al Marinei, care suferea de tulburare de stres post-traumatic. Cu un an în urmă, el a făcut un gest extrem: s-a împușcat pentru a-și încheia socotelile cu viața. El a lăsat în urmă doi copii mici.

Ernestina nu a putut găsi puterea de a continua. „Nu am niciun prieten”, a mărturisit ea. Cuvintele lui Richard au fost: „Acum ai un prieten. Am să vin aici în fiecare zi să vorbesc cu tine.” Și ulterior a decis să facă ceva pentru a ușura viața femeii. În ciuda scăderii vânzărilor în timpul verii, mecanicul nu a ezitat pentru un moment. El -a spus că poate păstra una dintre mașinile de pe stoc: gratis!

În acest fel, ea nu ar mai fi nevoită să meargă un drum atât de lung în fiecare zi până la locul de muncă.

Citește și: S-au cunoscut pe internet, s-au iubit, iar povestea lor a devenit subiect de film. Finalul este emoționant

„Am avut probleme în trecutul meu. Am făcut o mulțime de lucruri rele în viața mea. Am încălcat legea. Am fost fără adăpost. Am fost la închisoare. „Eu știu cum se simte, știu cum e să nu ai la ce să te gândești.”, a spus el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top