Connect with us
O femeie in varsta de 25 de ani spune ca mamanca zilnic in jur de 500 de grame de pudra de talc. Ea este mama a doi copii.

Știri

Aceasta femeie mananca zilnic pudra de talc. Iata motivul inedit!

Lizzie Foster locuieste in orasul britanic Portsmouth si are doi copii. Tanara, in varsta de 25 de ani, spune ca mananca zilnic o cutie de 500 de grame de pudra de talc. Cauza este sindromul Pica, o afectiune foarte rara, care provoaca celui suferind o pofta de a consuma lucruri necomestibile. In cazul ei este vorba despre talc, un mineral compus din magneziu, silicon si oxigen.

Femeia spune ca a experimentat poftele bizare in timpul primei sarcini. „La inceput, imi placea mirosul si ma intrebam ce gust are. Prima data, mi-a fost teama ca am o astfel de pofta, dar mi-am turnat putin in palma si mi-a placut dupa ce am gustat-o. Avea un gust similar sapunului, dar am continuat sa o mananc. Se spune ca poftele din timpul sarcinii sunt provocate de lipsa de fier sau vitamina D. Eu nu ma gandeam daca pudra de talc i-ar putea face rau fetitei mele Ruby, cu care eram insarcinata atunci. Eram tanara si naiva”, a spus Lizzie pentru The Sun.

Citeste si: Aceasta fetita mananca vopsea, lemn si plastic! Afla de ce!

Dar chiar si dupa nasterea micutei, care acum a implinit noua ani, femeia a continuat sa consume regulat pudra de talc.  De cand se confrunta cu aceasta dependenta rara, Lizzie, care lucreaza ca femeie de serviciu, a consumat in jur de 200.000 de grame de pudra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top