Connect with us

Știri

Actorul Radu Beligan a fost internat la Elias

Actorul Radu Beligan a fost internat pentru cateva zile la Spitalul Elias. Cu toate acestea, iubitul artist a fost externat in cursul zilei de vineri, potrivit unor surse medicale.

Sorin Oprescu si Bogdan Popa, impreuna cu alte sapte persoane au fost trimisi in judecata in dosarul de coruptie

Conform sursei citate, Radu Beligan ar fi avut o infectie.

„Maestrul a suferit o mică intervenţie. A fost mai mult o sperietură dat fiind şi vârsta dânsului, tocmai de aceea s-a decis şi amânarea spectacolului. A avut o infecţie urinară şi a fost tratat la Spitalul Elias. Acum este bine, iar spectacolele au fost reluate. Pe 27 noiembrie joacă la Sinaia”, a declarat un apropiat al actorului.

Klaus Iohannis: Boala sistemului educational este reformita cronica

NEWS ALERT Atac terorist Mali – 170 de persoane au fost luate ostatice

„Maestrul Radu Beligan este bine. Suferinţa pentru care a fost internat, în 15 noiembrie, s-a vindecat, astfel că vineri pleacă acasă”, a precizat directorul medical pentru Mediafax.

Radu Beligan va implini frumoasa varsta de 97 de ani pe 14 decembrie. In acesta zi, iubitorii de teatru sunt invitati la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, pentru a asista la o dubla sarbatoare: ziua de nastere a maestrului Radu Beligan si 300 de reprezentatii cu spectacolul „Egoistul”, care se joaca cu sala plina de 11 ani.

Sursa foto mondonews.ro

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top