Connect with us

Știri

Află care sunt cele mai mari minciuni ale istoriei

Evenimente importante ale istoriei au fost denaturate din interese politice sau finaciare. Chiar dacă ştiai că lucrurile s-au petrecut într-un fel, iată care este adevărul.

Rușii nu au fost primii care au trimis o rachetă în spațiu, așa cum toți am fost învățați sau am citit. Între cele două războaie mondiale, cercetătorii încep să fie preocupați de conceperea unor nave care să poată zbura în cosmos. În anul 1927, germanul Winkler fonda la Wroclaw o societate pentru zboruri în cosmos.

Ajutat de fabricantul de automobile, Opel, el va construi prima rachetă cu combustibil lichid. Astfel, nemţii au reușit să trimită în spațiu, în anul 1934, prima rachetă, care a atins altitudinea de 2000 de metri, apoi a explodat.

Mulți au susținut că Marele Zid Chinezesc se vede de pe Lună. În anul 1969, în timpul misiunii Apollo 12, astronautul Alan Bean a declarat că singurul lucru care se vede de pe Lună, este o sferă mare, albă, care se numește Pământ. Pe sferă se mai observă niște pete verzi, care provin de la vegetație și altele galbene care provin de la deșerturi.
Niciun obiect creat de om nu se poate vedea de pe lună până în prezent.

Kennedy a fost ales președinte al SUA, în anul 1960, în timpul războiului rece. Istoria l-a prezentat ca fiind un președinte tânăr și dinamic. În realitate, lucrurile au stat altfel. Încă de mic, Kennedy a fost un copil bolnăvicios, suferind de multe boli.

În anul 1933, a fost depistat că are grave afecțiuni legate de uretră, care mai târziu îi va provoca prostata. În anul 1947, este diagnosticat cu boala lui Addison, care îi producea mari dureri dorsale. Toată viața sa, Kennedy a consumat barbiturice, morfină, codeină, diazepam, precum și steroizi și hormoni tiroidieni, dar și droguri.

 

 

 

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top