Alex Velea s-a facut MANELIST pentru o seara

27.04.2015
Alex Velea s-a facut MANELIST pentru o seara

Alex Velea se poate distra foarte bine si pe muzica tiganeasca. Sotul Antoniei a fost prezent weekendul trecut la niste prieteni pe care i-a cununat impreuna cu bruneta focoasa, iar petrecerea a fost garnisita cu ritmuri de manele.

Velea si Antonia au fost nasi de cununie la niste prieteni apropiati, iar jurnalistii au fost prezenti la evenimen pentru a vedea cum se distreaza una din cele mai controversate perechi din showbiz ale momentului. Alex Velea s-a distrat pe cinste alaturi de manelisti cunoscuti precum Dan Bursucu si Bogdan Artistu’.

CITESTE SI: CINE O LAUDA PE SIMONA HALEP DUPA CE A PIERDUT LA STUTTGART

“Nu ma lasa inima sa nu va tin la curent cu distractiile noastre de aseara. Mare spirit nas Alex Velea – canta si danseaza cu Bogdan Artistu’ pe ritmurile trupei Kana Jambe”, a scris Dan Bursuc pe contul personal de Facebook, dandu-l de gol pe Alex Velea in legatura cu preferintele sale muzicale si de distractie.

Alex Velea si Antonia i-au cununat sambata trecuta pe Boier Bibescu si Alina, doi prieteni foarte apropiati. Alina si Boier Bibescu se pregatesc pentru venirea pe lume a primului lor copil, un baietel pe nume Alex, dupa numele nasului de cununie.

alex velea 01