Connect with us

Știri

Andi Moisescu, mesaj dur dupa consultarile de la Cotroceni

Realizatorul TV Andi Moisescu a publicat un mesaj dur pe contul de Facebook dupa consultarile de la Palatul Cotroceni.

„Simpatică clasa asta politică, încercând să facă pe proasta, dând teme peste noapte străzii și așteptând tot din stradă soluții. Poate ar trebui să-i aducem cumva aminte că, în această poveste, strada e angajatorul, iar ea, clasa politică, angajata. Ea trebuie să propună soluții. Iar strada are tot dreptul să le respingă pe bandă rulantă, dacă nu le consideră potrivite, continuând protestul”, a scris Andi Moisescu.

CITITI SI: Klaus Iohannis s-a intalnit cu reprezentantii societatii civile: „Voi merge in Piata!” Vezi concluziile consultarilor

„Am terminat prima runda de consultari si nu spun consultari cu partidele. Au avut un specific aparte. Ma voi referi la aceasta ultima intalnire care mi s-a parut foarte buna. Au fost oameni cu idei foarte bune, abordari care pentru mine sunt de un real folos. Voi prelua buna parte din aceste idei, le voi duce spre partidele politice. A fost evident in discutia cu reprezentantii societatii ca asteptarile sunt multiple si indreptatite.

Am putut sa constat ca nu este nevoie de o simpla schimbare de guvern, ci de o schimbare complexa. Toti asteapta sa vina in fata politicieni noi care n-au avut de a face cu coruptia.

Am promis ca voi merge in Piata, dar nu am anuntat ora sau ziua. Vreau sa vorbesc cu oameni simpli care sunt piata, sa imi spuna ce asteapta de la mine”, a declarat Klaus Iohannis dupa consultarile de azi.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top