Connect with us
Andra si David Bisbal au lansat piesa "Without You", o melodie de dragoste, cu ritm dance si cu influente latine. Vezi aici videoclipul!

Știri

Andra a lansat piesa „Without You”, in colaborare cu David Bisbal VIDEO

Andra si David Bisbal au lansat piesa „Without You”, o melodie de dragoste, cu ritm dance si cu influente latine. Videoclipul piesei a fost filmat la Bucharest Film Studios si a fost regizat de Alex Ceausu.

Urmareste aici Andra feat. David Bisbal – Without You

Alexandra Irina Maruta (nascuta Mihai), pe numele de scena Andra, este una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania. Si-a lansat primul album in anul 2001, pe vremea cand avea doar 14 ani, iar de atunci a fost o prezenta constanta in topurile muzicale.

Vezi si: Carla`s Dreams au lansat piesa „Unde” VIDEO

S-a casatorit in anul 2008 cu realizatorul TV Catalin Maruta, iar in martie 2011 s-a nascut primul lor copil, David. In iulie 2015, cantareata a adus pe lume o fetita, pe Eva Maria Ioana.

David Bisbal este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din Spania, obtinand 33 de Discuri de Platina, 17 Discuri de Aur si 2 Discuri de Diamant in tara sa si peste Ocean. A cantat melodia „Wavin`Flag”, imnul Cupei Mondiale de Fotbal din 2010, avand colaborari si cu Rihanna sau Miley Cyrus.

Este divortat si are o fetita.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top