Connect with us

Vedete

Andreea Antonescu divorțează de soțul ei? Vedeta a făcut marele anunț

De doi ani de zile, Andreea Antonescu a renunțat la visul american și a revenit în România, unde vrea să redevină una dintre cele mai iubite artiste, precum în perioada Andre.

Artista si Traian Spak au împreună o fetiță pe nume Sienna, care acum locuiește în România cu mama ei, iar în ultima vreme se vorbește despre un divorț.

Vedeta a intervenit într-o emisiune de televiziune și a mărturisit că nu are deloc de gând să pună punct poveștii sale de iubire, alături de tatăl fetiței sale.

Citește și: Andreea Marin a răbufnit! „Vinovatul e…”

”Acelaşi subiect de doi ani, mă amuză, dar mă şi deranjează într-o oarecare măsură. Traian nu a mai fost în România de la sfârşitul lunii august, de când noi am fost naşii unei fetiţe, dar nu am făcut din asta un subiect de presă. Peste două săptămâni voi pleca eu în America, apoi în decembrie va veni el. Nici eu şi nici Traian nu ne dorim o separare, dar timpul le va demonstra pe toate. În septembrie, am fost împreună cu Sienna în America la tatăl ei”, a dezvăluit Andreea.

Andreea Antonescu este o cântăreaţă cunoscută în România. Ea a făcut parte din trupa Andre, alături de Andreea Bălan. După destrămarea trupei, fiecare dintre cele două componente şi-a dezvoltat o carieră solo. Andreea Bălan a devenit nașa micuței Sienna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top