Anuntul care intristeaza o intreaga tara. Maria Ciobanu se retrage dupa 60 de ani pe scena

16.01.2016
Anuntul care intristeaza o intreaga tara. Maria Ciobanu se retrage dupa 60 de ani pe scena

Ciocarlia muzicii populare romanesti a luat o decizie trista pentru miile de romani care o iubesc. Maria Ciobanu a hotarat sa se retraga din activitate. Artista va sustine ultimele doua spectacole in luna martie.

Ajunsa la varsta de 78 de ani si dupa o activitate muzicala de peste 60 de ani, cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a hotarat sa-si ia ramas-bun de la public. Concertul de retragere, programat in luna martie, va avea doua reprezentatii: la Craiova (9 martie) si la Bucuresti (12 martie).

„Lie, lie Ciocarlie, raman a voastra Marie” este titlul concertului de retragere, dupa cantecul care i-a dat si supranumele de Ciocarlia muzicii populare romanesti. In cadrul acestui spectacol, artista va canta impreuna cu cei trei copii: Ionut, Camelia si Liliana.

Artista Maria Ciobanu a fost, deopotriva, si adulata, dar si blamata de romani din cauza vietii sale zbucuimate. Cantareata a avut relatii cu mai multi barbati, insa marea ei dragoste a fost regretatul solist de muzica populara, Ion Dolanescu. Rodul iubirii lor este Ionut Dolanescu, cel care le-a mostenit talentul artistic.

Maria Ciobanu

Maria Ciobanu mai are doua fiice, din alte relatii, iar in prezent este casatorita cu Mircea Campeanu.

Sursa foto deveghepatriei.wordpress.com