Connect with us

Știri

Apar doua noi televiziuni in Romania

Grupul media Antenna din Grecia a primit aprobarea Consiliului National al Audiovizualului (CNA) sa se extinda in Romania si sa infiinteze doua noi televiziuni, Magic TV si Rock TV. Acestea ar urma sa se lanseze in prima parte a acestui an si sa reprezinte un spatiu de promovare a artistilor romani.

Pentru lansarea Magic TV si Rock TV, societatea Kiss TV Music SRL – care este controlata de grupul media Antenna din Grecia – a solicitat Consiliului National al Audiovizualului (CNA) doua licente audiovizuale prin retele de comunicatii electronice (prin cablu).

Solicitarea a fost analizata si aprobata de CNA, in sedinta de marti, la care a fost prezenta si echipa care se va ocupa de lansarea Magic TV si Rock TV (Liana Stanciu, Cristian Hrubaru, Romeo Repta si Daniel Klinger). Echipa este comuna cu cea care se ocupa deja de celelalte branduri pe care grupul Antenna din Grecia le detine in Romania, respectiv Kiss TV, Kiss FM, Rock FM, Magic FM si One FM.

Magic TV si Rock TV vor avea un format tematic-muzical si vor emite din prima parte a acestui an, la nivel national, asa cum au declarat reprezentantii celor doua televiziuni.

Investitia initiala in echipamentele necesare pentru lansarea Magic TV si Rock TV este estimata la aproximativ 30.000 de euro. Cele doua televiziuni urmeaza sa se finanteze din publicitate, conform documentelor depuse la CNA.

Pentru distributia Magic TV si Rock TV, reprezentantii televiziunilor se afla in discutii cu UPC, RCS&RDS, Telekom, Orange, dar si Ines Group.

Sursa foto paginademedia.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top