Connect with us
Arată mai bine acum ca în tinerețe. Îți va fi imposibil să ghicești câți ani are

Știri

Arată mai bine acum ca în tinerețe. Îți va fi imposibil să ghicești câți ani are

Este bunică și arată senzațional. Ajda Pekkan este o cântăreață și actriță din Turcia, supranumele său fiind ”Superstar”.

Este născută în februarie 1946. Da, ați citit bine. Are aproape 72 de ani.

A apelat și la chirurgia estetică, tratamente anti-îmbătrânire, însă probabil marele merit pentru cum arată îl au genele.

Secretele sale? Nimic ieșit din comun. ”Sunt mereu atentă cu ce mănânc, dar nu mă abțin. Îmi plac kabab-ul și peștele. În fiecare dimineață beau un pahar de apă cu ghimbir, lămâie și miere. Nu mi-am dorit să fiu o femeie frumoasă, dar mereu am avut grijă de corpul meu” a explicat Ajda.

Citeşte şi Șoc în lumea muzicii! S-a sinucis la doar 21 de ani. Ce a postat înainte să moară

Tragedie pe scena internațională a muzicii. Lil Peep, unul dintre cei mai în vogă artiști din zona de rap a murit la doar 21 de ani. Anunțul decesului a fost confirmat de managerul său, Adam Grandmaison.

Pe numele său real Gustav Åhr, rapperul s-a consacrat la nivel mondial prin piesele sale deosebit de emoționale, în care a combinat mai multe stiluri, printre care hip-hop, trap, punk, emo-rock. În piesele sale, acesta vorbea frecvent despre probleme pe care le avea cu depresia, despărțiri sau consumul de medicamente anti-depresive.

Lil Peep tocmai îşi lansase în septembrie albumul de debut, Come Over When You’re Sober (Part One), iar publicaţia Pitchfork l-a numit drept viitorul curentului emo.

Comunitatea artistică deplânge decesul acestuia. De exemplu, Diplo a scris pe Twitter că Lil Peep „mai avea atât de multe de făcut” și era o persoană „care l-a inspriat constant”.

„Peep era o persoană amabilă. Era incredibil să petrec timpul cu el, să discutăm despre muzică, despre idei de melodii pe care aveam să le producem împreună”, a scris și producătorul Marshmello.

Într-un filmuleț postat pe Internet cu câteva ore înainte de deces, el spunea că a luat medicamente prescrise de medic, dar și alte substanțe, subliniind: „Mă simt bine, nu sunt bolnav”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top