Connect with us
Un adolescent de 16 ani din Indonezia s-a căsătorit cu o femeie care poate să îi fie străbunică. Nunta lor a făcut înconjurul lumii!

Știri

Are 16 ani, dar s-a căsătorit cu o femeie care poate să îi fie străbunică!

Selemat Riyadi are 16 ani, dar s-a căsătorit cu Rohaya (71 de ani), o femeie care poate să-i fie străbunică. Cei doi indonezieni s-au căsătorit după ce s-au îndrăgostit nebunește și au amenințat că își vor pune capăt zilelor dacă nunta le va fi permisă!

Potrivit Daily Mail, Selamat Riayadi şi Rohaya s-au căsătorit în satul Karangendah, aflat în sud-vestul Sumatrei. Conform tradiţiei locale, ca o căsătorie să aibă loc, mirii trebuie să ceară permisiunea proprietarului locului unde are loc ceremonia. Cei doi au ameninţat că se vor sinucide dacă căsătoria nu le va fi permisă. Din fericire, ei au primit aprobarea de a-și oficializa relația

Statul indonezian recunoaște mariajele tinerilor doar după ce au împlinit 19 ani, astfel că această căsătorie este recunoscută doar de membrii comunității.

Rohaya a mai fost căsătorită de două ori, dar a rămas văduvă. Presa din Indonezia susține că relația celor doi nu are considerente financiare la bază, pentru că ambii soți sunt săraci.

Citește și: Doi bătrânei au înduioșat pe toată lumea. S-au căsătorit după 60 de ani de relație

Citește și: Cea mai ciudată nuntă din istorie! Cine au fost mirii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top