Connect with us
Artista Soraya Doolbaz a transformat penisurile in personaje politice controversate

Știri

Artista Soraya Doolbaz a transformat mai multe penisuri in personaje politice controversate

Soraya Doolbaz a pornit de la una din cele mai comune fraze pe care o folosesc oamenii, inclusiv cand vine vorba despre politicieni. Cu siguranta ai auzit de mai multe ori persoane in jurul tau care spuneau ca „X gandeste cu creierul de jos” in loc sa il foloseasca pe cel de sus ori ca multi barbati, mai ales atunci cand au putere, obisnuiesc sa gandeasca cu capul penisului.

Soraya Doolbaz a imbracat mai multe penisuri in costume ale liderilor politici cei mai controversati din lume. Expozitia lansata de artista se numeste Dicture (dictatura penisului). Soraya a vorbit pentru site-ul dazeddigital.com despre cum si-a ales modelele pentru sesiunea foto care s-a viralizat imediat:

„La inceput am vorbit cu prietenii mei si cu iubitii prietenelor mele, iar pe urma am primit tot felul de fotografii cu penisurile barbatilor. O parte esentiala in realizarea acestei galerii indrazneste a fost ca modelele masculine sa isi mentina erectia in timp ce penisurile lor erau imbracate in hainele dictatorilor lumii”.

Soraya sustine ca nu este usor sa fotografiezi niste penisuri, chiar si daca sunt imbracate. „Un aspect important este ca modelul sa fie relaxat pe parcursul sedintei foto. De asemenea, trebuie gasit unghiul si lumina potrivite pentru a scoate in evidenta acele detalii care sa construiasca mesajul pe care vreau sa il transmit”, a mai spus fotografa.

Ce articol vestimentar trebuie sa poarte barbatii pentru un penis sanatos

VIRAL. Scrisoarea unei romance pentru Donald Trump

Intrebata daca exista penisuri fotogenice si penisuri mai putin prietenoase cu camera de fotografiat, Soraya a raspuns ca unele organe genitale se comporta mai bine in fata unei camere decat celelalte. Iata mai jos ce a iesit din experimentul artistei:

Donald Trump
Artista Soraya Doolbaz a transformat penisurile in personaje politice controversate-1

Benito Mussollini
Artista Soraya Doolbaz a transformat penisurile in personaje politice controversate-2

Fidel Castro
Artista Soraya Doolbaz a transformat penisurile in personaje politice controversate-4

1 Comment

1 Comment

  1. iulian

    2016-06-06T23:17:51+03:00 at 23:17

    Poate aveti si unul cu Basescu pentru ca i s-ar potrivi de minune…:)))))))))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top