Aşa arată apartamentul de 100 milioane dolari. FOTO

22.01.2015
Aşa arată apartamentul de 100 milioane dolari. FOTO

Aşa arată apartamentul de 100 milioane dolari. Apartamentul în cauză ocupă două etaje, 89 şi 90 şi are o suprafaţă totalăde peste 1.000 de metri pătraţi. Cu şase dormitoare, saună, bibliotecă şi cinematograf, viitorul proprietar a trebuit să scoată din conturi 100 milioane dolari, după cum notează businessinsider.com.

Preţul este complet justificabil, spun proprietarii clădirii, căci locatarii vor avea acces şi la facilităţile hotelului Park Hyatt, aflat în aceeaşi clădire. Dacă doresc în schimb să evite clienţii hotelului, proprietarii apartamentului de lux pot folosi propriul etaj cu facilităţi, unde au de ales între piscină, sală de gimnastică, bibliotecă şi cinematograf.

Numele noului proprietar al apartamentului nu a fost făcut public, cum de altfel este cazul mai multor locatarii din zgârie-norul One57.

One57,construit în formă de turn, are 306 metri şi 90 de etaje şi a fost gândit şi proiectat de arhitectul Christian de Portzamparc, pentru a semăna cu o cascadă.

Pe lângă cele şase dormitoare, apartamentul în cauză este de tip duplex şi se situează la etajele 89 şi 90. Acesta mai are şapte camere de baie, toalete special concepute pentru doamne, precum şi căzi de marmură.

Şi pentru că este situat la înălţime, unul din cele mai frumoase lucruri pe care acest apartament le oferă este priveliştea: cu geamuri înalte de peste trei metri, acesta oferă o panoramă excelentă asupra Central Park şi a clădirilor care îl împrejmuiesc.

Sufrageria apartamentului poate găzdui cu uşurinţă o masă pentru 10 persoane, având loc suficient şi pentru diverse exponate artistice.