Connect with us

Știri

Asa poti sa iti gasesti SOSIA! Un site incredibil!

In caz ca nu stiai, exista o teorie potrivit careia exista 7 oameni in lume care seamana sau au semanat la un moment dat cu tine. Pentru a testa aceasta teorie, 3 tineri, Niamh Geaney, Harry English si Terence Manzanga, au creat website-ul Twin Strangers. Si pare ca functioneaza de minune!

Exista o posibilitate sa existe cel putin 7 persoane care seamana sau au semanat au tine. Acestea sunt fie imprastiate pe planeta, fie au trait intr-o alta perioada de timp. Mai mult,exista mari sanse ca la un moment dat sa fi fost foarte aproape de sosiile tale, dar sa nu le fi intalnit personal niciodata.

Trei tineri s-au gandit sa testeze aceasta teorie, asa ca au au creat website-ul Twin Strangers. Iar rezultatele acestui site scot la iveala lucruri nemaipomenite.

Niamh Jenny in varsta de 26 de ani, impreuna cu prietenii sai Garry si Terens au hotarat sa organizeze proiectul Twins Strangers, care te ajuta sa iti cauti sosia prin lume si asfel si-a gasit dublura. Povestea lor o poti vedea in video-ul de mai jos.

 

Cum functioneaza site-ul?

Primul pas este sa incarci 2 fotografii cu tine si sa selectezi caracteristicile faciale.

caracteristici faciale

 

Ulterior, intregul proces este foarte simplu. Mai exact, ti se prezinta fotografii cu persoane care au caracteristici similare cu tine si daca iti gasesti sosia, ai optiunea de a o contacta.

Citeste mai mult pe noobz.ro.

Sursa foto noobz.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

3 Comments

3 Comments

  1. Stefan Lucian

    2017-11-07T13:13:05+02:00 at 13:13

    Vreau sa imi găsesc sosia

  2. Sandra

    2016-09-02T23:59:46+03:00 at 23:59

    Cum se numeste site-ul?

    • Adi

      2016-09-03T01:02:38+03:00 at 1:02

      Twin Strangers

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top